Trabzon'a bir şehit haberi daha

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerin keskin nişancı ateşiyle bu sabah şehit olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ethem Hacımahmutoğlu’nun Trabzon’daki ailesine acı haber ulaştı.

Trabzon'a bir şehit haberi daha
Trabzon'a bir şehit haberi daha Admin
Advert

Nusaybin'de kazılan hendeklerin kapatılması, patlayıcı tuzaklı barikatların kaldırılması, PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için sürdürülen operasyonlarda PKK'lı teröristlerin açtığı keskin nişancı ateşiyle ağır yaralanan ve kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi’nde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ethem Hacımahmutoğlu’nun acı haberi Trabzon Garnizon Komutanlığı’na bağlı askeri yetkililer tarafından Trabzon’un Toklu Mahallesi Elgafdere Caddesi’nde ikamet eden ailesine ulaştırıldı.

Türk bayraklarıyla donatılan evlerinin önünde gözyaşları içinde taziyeleri kabul eden şehit babası Ali Murat Hacımahmutoğlu'nu mahalle sakinleri ile askeri personel teselli etmeye çalıştı. Haberi aldıktan sonra fenalaşan şehit annesi Rahime Hacımahmutoğlu’na ise sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Rahime Hacımahmutoğlu'nun “Bırakın tutmayın beni. Ben oğlumun düğününe gidiyorum” diyerek feryat etmesi taziyeye gelen  vatandaşları da duygulandırdı.

Yaklaşık 1 yıldır Uzman Çavuş olarak görev yapan Hacımahmutoğlu’nun 3 ay önce Ankara GATA’da menüsküs ameliyatı olduğu, buna karşılık rapor almayı reddederek görev yaptığı birliğine döndüğü öğrenildi. Bekar olan ve yaklaşık 10 yıldır Trabzon’da ikamet eden şehit Ethem Hacımahmutoğlu'nun Bitlis’ten geçici görevle Mardin’e geldiği bildirildi.

Trabzon Şehit Ethem Hacımahmutoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg