Hikmet Karaman’dan Oyuncularına Galibiyet Emri

Oyuncularını uyaran Hikmet Karaman: Şunu asla aklınızdan çıkarmayın, hiçbir zafer savaşılmadan kazanılmaz. Galibiyet için sahada savaşmanızı istiyorum, dedi

Hikmet Karaman’dan Oyuncularına Galibiyet Emri
Hikmet Karaman’dan Oyuncularına Galibiyet Emri Admin
Advert

Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor ile oynayacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Karaman, "Ligde matematiksel olarak kalmayı henüz garantilemedik. Bunu gerçekleştirmek için Trabzonspor gibi güçlü rakibimiz karısında en baştan itibaren işimizi sıkı tutarak galibiyete ulaşmamız gerekiyor. Artık puan kaybetme lüksümüz yok. Bu yüzden alacağımız galibiyet çok önemli" dedi.

Yeşil-Mavili futbolcuları zorlu 90 dakikaya hazırlayan Hikmet Karaman galibiyet emri verdi. “3 puan için savaşın” diyen tecrübeli teknik adam, "Deplasmanda haftalardır galip gelemiyoruz. Buna son vermek zorundayız. Lig'de kalan son 3 maçtan iyi sonuçlar almalıyız. Bundan böyle her maçımız final havasında geçecek. Şunu asla aklınızdan çıkarmayın, hiçbir zafer savaşılmadan kazanılmaz. Galibiyet için sahada savaşmanızı istiyorum" dedi. Maçın zor geçeceğini de söyleyen Karaman, "Karadeniz derbisinde Trabzonspor ile oynayacağımız maç çok zor bir karşılaşma olacak. Zaten bu saatten sonra ligde kolay maç kalmadı. Son maçların zorluk seviyesi artacak. Sahada bu bilinçle mücadele etmenizi istiyorum" dedi. Trabzonspor maçı için oyuncularını hata yapmamaları konusunda uyaran Karaman, "Birçok deplasman maçını yaptığımız hatalar nedeniyle kaybettik. Bundan böyle kaybedilecek her puan bize sıkıntı yaratabilir" dedi.

Günebakış - Alihan TELATAR

ÇAYKUR Rizespor Hikmet Karaman Trabzonspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg