Bozbağ iddialı konuştu: Favori biziz!

Giresunspor Başkanı Bozbağ: Belki bazı çevrelerce maçın favorisi olarak Alanyaspor gösterilebilir ancak Giresun Atatürk Stadı’na çıkan misafir takımın adı ve gücü ne olursa olsun o maçın favorisi Giresunspor’dur, dedi

Bozbağ iddialı konuştu: Favori biziz!
Bozbağ iddialı konuştu: Favori biziz! Admin
Advert

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, yarın çıkacakları Alanyaspor maçını heyecanla beklediklerini söyleyerek; “Son sözü sahada futbolcularımız söyleyecek” dedi. Başkan Bozbağ; “Burada bir yılın emeği var. Sezon başında herkesin ‘küme düşer’ dediği Giresunspor bugün Süper Lige terfi edebilecek takımlar arasında. Bizim işimizin adı Giresunspor’a ve Giresun’a hizmet. Bu armaya gönül verenlere bu heyecanı yaşattırmak bizi çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Alanyaspor’un lig ikincisi olarak son haftaya girdiğini ancak bu durumun gözlerini korkutmadığını ifade eden Başkan Bozbağ; “Kazanırlarsa şampiyon olacaklar. Belki bazı çevrelerce maçın favorisi olarak Alanyaspor gösterilebilir ancak Giresun Atatürk Stadı’na çıkan misafir takımın adı ve gücü ne olursa olsun o maçın favorisi Giresunspor’dur. Futbol sahada oynanır. Geçmişte o statta bir çok zafere imza attık. Şimdi yeni bir zafere daha yakınız. Son sözü futbolcularımız söyleyecek. Aslanlarımız bu kentin insanını mutlu edecektir” dedi.

Günebakış

Giresunspor Başkan Mustafa Temel Bozbağ
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg