Tahsin Usta Adaylıktan Çekildi

Trabzonspor kongresinde başkan adayı olacağını açıklamış ve başvurusunu yapmış olan Trabzonspor eski yöneticilerinden Tahsin Usta, bugün yaptığı bir basın açıklamasıyla adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Tahsin Usta Adaylıktan Çekildi
Tahsin Usta Adaylıktan Çekildi Admin
Advert

“Trabzonspor’a olan sonsuz sevgimiz ve milyonlarca taraftarımız ile kongre delegelerimize olan saygımızla, Trabzonspor’un menfaatleri gereği adaylıktan çekilmiş bulunuyoruz.” Diyen Tahsin Usta, herhangi bir adayı destekleyeceğine dair bir açıklamada bulunmadı.

Usta’nın açıklaması şöyle:

 BASIN VE KAMUOYUNA,

Türk sporunun ve futbolunun olmazsa olmazı, mücadelenin, hırsın, başarının, sevginin ve adaletin simgesi Trabzonspor 5-6 Aralık tarihlerinde seçimli genel kurulunu yapacak.

Trabzonspor’un içinde bulunduğu olağanüstü sıkıntılı, maddi ve sosyal sorunlar hiçbir koşulda mücadele azmini kaybetmeyen biz Trabzonsporlulara  çözümün ve yeniden başarının parcası olmak üzere  sorumluluklar yüklüyordu. Bu tarihi dönemeçte Trabzonspor hem kendi içinde tüm dinamikleriyle ve Türk futbolunun diğer unsurlarıyla yeniden barışması, buluşması gerekiyordu.

Bu sorumluluk bilinciyle, arkadaşlarımızla birlikte kulübün sorunlarının çözümüne, Trabzonspor Kulübü Başkanlığına ve yönetimine talip olduk. Yaşadığımız süreç bize bir kez daha gösterdi ki tüm camiamızın Trabzonspor’u yaratan ve yaşatan ilkeler doğrultusunda kayıtsız, şartsız birlikte olması, katkı yapması özlenen günleri yeniden yaratacaktır.

Genel kurulda fazla aday ve listenin olmasının Trabzonspor’un zenginliği ve büyüklüğünü gösteriyor olmasına inanmamıza rağmen,  güclerin dağılmış olması, yapılması gereken yeni hamle ve gerekli değişiklikleri olumsuz etkileyeceği inancındayız.

Trabzonspor’a olan sonsuz sevgimiz ve milyonlarca taraftarımız ile kongre delegelerimize olan saygımızla, Trabzonspor’un menfaatleri gereği adaylıktan çekilmiş bulunuyoruz.

Trabzonspor’a olan sevdamız ve hizmet etme arzumuz bundan böyle de artarak devam edecektir.

Seçilecek yönetim hepimizin yönetimi olacak ve bizimde yardım etmek görevimiz olacaktır.

Yapılacak kongrenin Trabzonspor’a başarı getirmesini, huzur sağlamasını diliyor adaylıktan çekildiğimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz.

Saygılarımızla,

Tahsin USTA

 

 

 

Trabzonspor Tahsin Usta Başkan Adayı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg