Yanal Erkan Zengin'i ikna etti

Kadro dışı bırakılan, ardından affedilen ama forma şansı bulamadığı için yeni sezonda teklifleri değerlendireceğini açıklayan Erkan Zengin ile hocası Ersun Yanal’ın başbaşa bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Yanal Erkan Zengin'i ikna etti
Yanal Erkan Zengin'i ikna etti Admin
Advert


Trabzonspor’a uzun çabaların ardından transfer edilen, ancak inişli-çıkışlı bir performans sergileyen Erkan Zengin, son yaşadıklarından sonra ayrılma ihtimalini ilk sıraya koydu

Fenerbahçe maçından sonra kadro dışı bırakılan, daha sonra tekrar affedilen Erkan Zengin, yakın çevresine, “Artık ayrılmayı düşünüyorum. Arka arkaya çok sıkıntılar yaşadım” mesajlarını verdi.

Bu gelişmelerden haberdar olan ve yöneticilere, “Erkan Zengin konusunu bana bırakın” diyen Ersun Yanal’ın, eski öğrencisiyle görüştüğü öğrenildi.

Erkan’ı Trabzonspor’a transfer etmek için dönemin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte İsveç’e kadar giden Yanal’ın, “Yepyeni bir sayfa açıyoruz. Sana ihtiyacım var. Yaşananları unut. Bir daha benzer sıkıntılar yaşamayacağına dair sana söz veriyorum” diyerek oyuncusunu rahatlattığı dile getirildi.

Kaynak: Fanatik

Erkan Zengin Ersun Yanal Trabzonspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg