Aydın: Başbakan olacağım

Koray Aydın, MHP’de yolbaşçı olmaya talip olduğunu belirterek hedefini açıkladı.

Aydın: Başbakan olacağım
Aydın: Başbakan olacağım Admin
Advert

MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, bir televizyon programında katıldığı canlı yayında başbakan olacağına inandığını söyledi. MHP’ye yolbaşçı olmaya talip olduğunu belirten Aydın, kendine idol olarak ise Alparslan Türkeş’i belirlediğini kaydetti. “Türk’ün çağını kurmak için Türk milleti olarak düş kurmamız gerekiyor.” diyen Aydın şunları ifade etti: “Ben bu düşü kurarak Milliyetçi Hareket Partisine yolbaşçı olmaya talibim. Türk milliyetçiliğinin büyük bir entelektüel birikimi vardır. Bu birikimi Türk milletinin önüne koyacak ve milyonları buna inandıracak beceriyi gösterdiğimizde ben o zaman başbakan olurum. Başbakan; şu andaki koşulların oluşturduğu bir mecburiyetten değil, kurumsal kimliğini oluşturmuş, milletin önüne hedefini koymuş o hedefe varmak kararlılığındaki organizasyon kabiliyetini yaşama geçirmemle olacağım.”

YÖNETİM BECERİSİNE SAHİP OLMALI

Milliyetçi Hareket Partisinin çok kırılgan bir yapısı olduğuna dikkat çeken Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yarım asra yaklaşan bir siyasî geçmişi olan Milliyetçi Hareket Partisini ancak bu partinin tarihini, kırılma anlarını ve kadrolarını tanıyanlar yönetebilir. Dolayısıyla partiyi yönetecek kişinin bütün bu dönem itibarıyla aktörleri tanıyan, bu hissiyatlara bağlı olarak partide yüksek bir yönetim becerisine sahip olması gerekiyor. Bu sağlanmadan partinin kalıcı bir başarıyla ulaşacağına inanmıyorum.”

DURUM MUHAKEMESİNE HASIMDAN BAŞLANMAZ

Aydın son olarak “Benim idolüm Alparslan Türkeş’tir. Benim sınırlarım, rahmetli Dündar Taşer’in dediği gibi fikirlerimin ve imkânlarımın toplamıdır. Biz büyük düşünmeyi Alparslan’dan, Fatih’ten, Mustafa Kemal Atatürk’ten ve Alparslan Türkeş’ten öğrendik. Ülkücülük, devleti ve milleti yükseltmektir. Milliyetçi Hareket Partisi de bu hedefe gitmekteki aracı kurumumuzdur. Peki, hesap buysa vaziyet niye böyle değil? Yine Dündar Taşer diyor ki durum muhakemesine hasımdan başlanmaz. Biz onların gündemine çanak tutmayı, kuyruk olmayı bırakalım kendimize bakalım. Bu karanlıkları nasıl yırtıp atacağız?” diye konuştu. Berkant PARLAK

Koray aydın MHP Yolbaşçı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg