Güngör'den sert açıklamalar

CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'ye tepki gösterdi...

Güngör'den sert açıklamalar
Güngör'den sert açıklamalar Admin
Advert

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi’nin, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in Anayasa Mahkemesi'ne başvurusu nedeni ile ağır eleştirilerde bulunmasını hayretler içinde karşıladığını söyledi.

İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenleyen Güngör, “Terör konusu ülkede çok ciddi bir boyuta ulaşmış, iktidarın yanlış politikaları nedeniyle her gün tırmanan bir şekilde sürmektedir. Ülkeyi 14 yıldır tek başına yöneten siyasi iktidar, bunun sorumlusu iken ve hesabını vermesi gerekirken, bir yandan da terör konusunda partimizi suçlamaktadır. Konu ile ilgili olarak AK Parti İl Başkanı Sayın Haydar Revi’nin, yerel basında Milletvekilimiz Haluk Pekşen’in Anayasa Mahkemesi'ne ‘suç işleyen herkes yargılansın’ başvurusu nedeni ile ağır eleştirilerde bulunmasını hayretler içinde karşıladım. Bu açıklamalara gerekli yanıtlar tarafımızdan verilmiştir. Ancak, hiçbir neden yokken yapılmış olan açıklamalar ile polemik oluşturulmasını ve CHP’nin bu konuda terörle ilişkilendirilmesini asla içimize sindiremiyoruz” dedi.

Trabzon için vaat edilen projelerin hayata geçirilemediğini iddia eden Güngör, "Demiryolu, hızlı tren projesi, Havaalanı 2.pist projesi, 600 Yataklı Devlet Hastanesi, Boztepe Teleferik Projesi, Sürmene Tersanesi 5 bin kişiye iş vaadi, Ağır aksak giden Kanuni Bulvarı, Hiç sözü bile edilmeyen Güney Çevre Yolu Projesi. Ve Zağanos, Tabakhane, Çömlekçi, Pelitli Kentsel Dönüşüm projeleri, ufak tefek oyalama taktikli yıkımlar hariç, yıllar geçiyor hani nerede arkadaşlar? Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi'ne, 2014’te kazma vurulacaktı. Hani nerede? Ve daha birçok proje nerede arkadaşlar? Soruyorum sizlere? Bunları sonuna kadar elbette hatırlatacağız” diye konuştu.

Haber61

CHP Trabzon Turgay Güngör Ak Parti Haydar Revi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg