Transfer çıkmazı

Trabzonspor elindeki şişkin kadroyu eritmekte büyük zorluk çekiyor. Kadrosundaki oyuncuları elden çıkardıkça transfer yapabilecek olan Bordo-Mavililer, oyuncuların gitmek istememesi veya bedava gitmek istemeleri nedeniyle büyük bir çıkmaza girdi.

Transfer çıkmazı
Transfer çıkmazı Admin
Advert

Teknik Direktör Ersun Yanal ile yeni bir yolculuğa ve değişime girmeyi planlayan Trabzonspor, kadrosunda düşünmediği oyuncuları elinden çıkarmakta güçlük yaşıyor. UEFA ile yapılan anlaşamaya göre eldeki oyuncuları sattıkça transfer yapabilecek olan Trabzonspor'da, kadrosundaki bir çok oyuncunun bedava veya sözleşmeyi feshedip para alarak gitmek istemesi ise büyük sorun yaratıyor. Trabzonspor’da transferinden gelir elde edilmesi planlanan yabancı oyuncuların alacaklarına karşılık bonservislerini istedikleri, yine bazı yabancı oyuncuların da sözleşmelerinin feshedilmesi halinde para alarak kulüpten ayrılmak istedikleri öğrenildi. Ayrıca Trabzonspor’un Özer, İshak, Sefa, N’Doye ve birkaç tane oyuncuyu göndermekte zorluk yaşayacağı da kaydedildi

Yetki belgeleri dağıtıldı

Trabzonspor’un gelecek sezon kadrosunda düşünmediği birçok oyuncu için Türkiye ve yurt dışından toplam 7-8 menajere teklif getirmesi için yetki belgesi verildiği ifade edildi. Trabzonspor’dan yetki belgelerini aldıkları iddia edilen menajerlerin de zaman kaybetmeden harekete geçtikleri ve birçok kulüple temasta oldukları belirtildi. Yetki belgelerini alan menajerlerin Trabzonspor’a nasıl bir dönüş yapacakları ise merak konusu.

Taraftar bize güvensin!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Trabzonspor taraftarlarının özlediği Trabzonspor’u kurmak için çalıştıklarını ifade ederek, “Bunu da mali disipline uyarak yapacağız. Çünkü ciddi ve kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Tabi bundan sonra savurgan olmayacağız. Kimse artık bizden yüksek ücretli transferler beklemesin. Bu kulübü ayağa kaldırabilmek için bundan sonra dikkatli davranacağız. Şişkin bir kadromuz var. Kadrodaki oyuncu sayısını düşüreceğiz. Bu konuyla başkanımız Muharrem Usta bizzat ilgileniyor. Taraftarımız bize güvensin, destek versin. Her şeyin farkındayız ve arzu edilen Trabzonspor'u izlettireceğiz” dedi.

Aydın, “Transferde bütçemiz doğrultusunda çalışıyoruz” dedi

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, transferde hata yapma lükslerinin olmadığını söyledi. Gelecek sezonun yapılanması için ilgili ve yetkili herkesin yoğun bir mesaide olduğunu söyleyen Aydın, “Hem yurt içinden hem de yurt dışından bir çok oyuncu ile temaslarımız sürüyor” dedi. Aydın, şu ana kadar transferi netlik kazanan bir oyuncu olmadığını da belirtirken, “Türkiye’de de listemizde bulunan oyuncular var. Ancak önce kendi içyapımızı dizayn etmemiz gerekiyor. Bunu yaptığımızda da hem yurt dışından hem de yurt içinden alacağımız oyunculardan herkesin haberi olacaktır” diye konuştu.

Günebakış - Mehmet Karagöz

Trabzonspor Transfer Gidecekler Kalacaklar
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg