Tonya’ya yol müjdesi

Trabzon milletvekili Av. Salih Cora, Tonya-Erikbeli-Kürtün yolunun karayolları ağına alındığı haberini açık hava mitingiyle duyurdu.

Tonya’ya yol müjdesi
Tonya’ya yol müjdesi Admin
Advert

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Tonya’da düzenlediği açık hava mitinginde, Tonya-Erikbeli-Kürtün yolunun karayolları ağına alındığı müjdeledi.

Milletvekili Cora’yı Tonya’ya gelişinde Tonya Kaymakamı Halit Mengi, Belediye Başkanı Osman Beşel, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Ahmet Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yakupoğlu ile vatandaşlar karşıladı.

Tonya Cumhuriyet Alanı’nda halka hitaben bir konuşma yapan Milletvekili Cora “Bugün burada bu yörede yetişen bir hemşeriniz olarak bu bölgeden sizlerin desteğiyle Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderilen bir siyasetçi olarak tarihi bir heyecanı, tarihi bir mutluluğu paylaşmak için bir araya geldik. Tonya ilçemizin yüz yıllık beklentisi, yüz yıllık heyecanı Tonya-Kürtün yolunun Karayolları ağına alınarak hizmete açılabilmesi adına somut adımın atıldığı bir günün arifesindeyiz. Tonya için hayırlı uğurlu olsun. Bu yol Tonya kadar Kürtün’ün de yoludur. Bu yol Trabzon’un kadar, Gümüşhane’nin yoludur. 30 km uzunluğunda olacak, yaklaşık 45 milyon TL maliyetinde olacak bu yolla birlikte Tonya ile Kürtün’ü birleştirmiş olacağız. Bu yolla birlikte Tonya’nın kalkınmasına, gelişmesine, turizmin büyümesine çok önemli katkı sağlanacaktır. Yol medeniyettir, çağdaşlıktır. Bizleri TBMM’ye gönderdiniz. Bizler de sizlere verdiğimiz sözleri tek tek yerine getireceğiz.” şeklinde konuştu.

Günebakış - Hasan BAHADIR

Trabzon Tonya Salih Cora Tonya Kürtün Yolu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg