Muharrem Usta Neler Söyledi

Kongrede ikinci konuşmayı yapan Muharrem Usta ise dünyanın dört bir yanındaki Trabzonsporluların güçlerini birleştirmesi konusuna vurgu yaparak, itibar sorunu üzerinde durulması gerektiğine dikkat çekti.

Muharrem Usta Neler Söyledi
Muharrem Usta Neler Söyledi Admin
Advert

İkinci sırada konuşma yapan Muharrem Usta, şunları söyledi: "Doğrusu ile yanlışı ile kendimizi muhasebe ediyoruz. mutlaka hatalar yaptık ki geçen kongrede seçilemedik. Bugün sizin huzurunuza sizlerin içinden çok değerli insanların olduğu bir ekiple geliyoruz. Geliyoruz çünkü buna ihtiyacımız var. Yürümemiz lazım yapmamız gereken çok önemli işler var. Bu büyük mücadelede çeşitli sıkıntılarla karşı karşıya kaldık. Çok zor yıllarımızdan biri 2011 sezonuydu. O gün elde ettiğimiz şampiyonluğu kimse söküp alamaz. Şike mücadelesi sonuna kadar bütün güçlerimizle devam edecek.

TRABZON İÇİN DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN GÜÇ BİRLEŞTİRİLMELİ

"Trabzonspor büyük bir camia, büyük bir marka. Trabzon'dan çıktı, şampiyon oldu Türkiye'ye mal oldu. Şampiyonluklar elde ederek dünyaya mal oldu. Trabzon'umuzdan çıkan tek dünya markası Trabzonspor.. İşte Trabzonspor bu kadar bir değerli markadır.. Bir dünya markası. O halde biz Trabzonspor'umuzu, Ankara'dan, İstanbul'dan dünyanın dört bir yanından bütün güçlerimizi birleştirerek muhteşem bir şekilde yöneteceğiz. Trabzonspor'u şaşalı günlerine tekrar döndüreceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Başarılı olmadan hiç bir şekilde camianın birleşmesi bütünleşmesi mümkün değil. O yüzden 8. şampiyonluk dedik ve 50. yıl hedefi koyduk. Bu büyük marka, 50. yılını asla ve asla boş geçmemelidir. Trabzonspor'da son dönemde çeşitli sıkıntılar yaşamış olabilir. Onu bazıları çok küçülmüş kendi içine kapanmış olarak görebilir. Ekonomik sıkıntıları, itibar sıkıntıları ile Trabzonspor'un o büyük sıkıntılarını fark etmemiş olabilir. O büyük Trabzonspor'u tekrar ayağa kaldırıp 8. şampiyonluğa çok güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Trabzonspor'umuz çeşitli sorunlar içinde olabilir. Ekonomisi çok kötü olabilir. Biz o büyük ekonomik sıkıntıyı bilerek yola çıktık. Trabzonspor bu büyük yüklerin altında kalkar. Kimse sorun etmesin. 8. şampiyonluk hep birlikte başarılabilir.

İTİBAR ÜSTÜNDE DURMASI GEREKEN KONU

Trabzonspor'un itibari, hepimizin üstünde durması gereken çok önemli konu. Birlikte onu en nadide yere koymayı hep birlikte başaracağız. Başımız dim dik, büyük bir özgüven ile haykırıyıoruz ki 50 yıllık mazimizden aldığımız güçle bu yolculuk olağanüstü muhteşem bir şekilde devam edecektir. Biz bir dünya kulübüyüz. Hiç kimse bizi İstanbul, Trabzon diye ayırmaya kalkmasın. Biz bayrakları sandıktan çıkardık, sizlere güvendik, tekrar şampiyon günlerine dönmek üzere birlikte yürüyüyoruz.

 

 

Trabzonspor Muharrem Usta Kongre
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg