Çaykara'dan adam yetişir

Merkezi Kartal’da bulunan Trabzon ve Çaykaralılar Kültür Dayanışma Derneği’nin geleneksel gecesi Kurtköy Crown Plaza Otel’de gerçekleştirildi.

Çaykara'dan adam yetişir
Çaykara'dan adam yetişir Admin
Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

Geceye başta Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. İsmail Yüksek, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Trabzon Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Salih Zeki Durmuşoğlu, Nurettin Çakmak, Katip Kılıç, Trabzon Dernekleri Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzonspor Camiası’nın “Mevlana” lakabıyla anılan renkli ismi Şükrü Kuleyin, Trabzonspor bağımsız milletvekili adayı Metin Kaya, gazeteci-yazar Aksal Yavuz olmak üzere çok sayıda siyasetçi, sivil toplum kuruluşu üyeleri, iş adamı ve 1000 kişiden fazla vatandaş katıldı.

Aynı zamanda başarılı bir sunucu olan Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri İbrahim Akın’ın sunduğu gecede ilk konuşmayı dernek yönetim kurulu geçmiş dönem üyesi Fatih Kaya aldı ve kendine özgü coşkulu üslubuyla derneğin geçen yıl düzenlenen geceden bu yana gerçekleştirdiği faaliyetleri anlattı. Uzun ve zengin bir liste oluşturan sosyal faaliyetleri slaytlar eşliğinde anlatan Fatih Kaya, hâlihazırda güzel bir mekâna sahip olan derneğe bu mekânın da artık yetmez olduğunu, daha büyük ve kullanışlı bir mekâna sahip olmak istediklerini ve bunun için de herkesin desteğine ihtiyacı olduklarını ifade etti.

Fatih Kaya’dan sonra Dernek Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları sahneye davet edilerek takdim edildiler. Ardından Başkan Yücel Var kısa bir selamlama konuşması yaparak geceye gelen herkese teşekkür etti. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile YTÜ Rektörü ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İsmail Yüksek de birer konuşma yaparak gecenin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Konuşmalar bittikten sonra folklor ve skeç gösterileri yapıldı. Gecenin eğlence bölümü Yücel Aktaş, kaval üstâdı Kerim Aydın ve Onay Şahin’le geç vakitlere kadar devam etti.

Karadeniz Manşet

 

Trabzon ve Çaykaralılar Kültür Dayanışma Derneği Prof. Dr. İsmail Yüksek Şükrü Kuleyin Hanefi Tok
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg