PKK orman yangını çıkaracak

Terör örgütünün üç ilde orman yangını çıkaracağı bilgisi istihbarat raporunda yer aldı.

PKK orman yangını çıkaracak
PKK orman yangını çıkaracak Admin
Advert

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı, PKK/KCK terör örgütünün önümüzdeki günlerde İstanbul ve Ankara’nın yanı sıra Trabzon’da da gözünü ormanlara diktiğini tespit etti. Terör örgütünün üç kentte orman yangını çıkarmak istediği bilgisi tüm illerle paylaşıldı. Özellikle Ankara, İstanbul ve Trabzon illerine gönderilen bilgide, gerekli tüm tedbirlerin alınması istendi.

OPERASYONLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

İstihbarat birimleri, uluslararası terörist faaliyetleri deşifre etmek amacıyla yaptığı çalışmalar çerçevesinde PKK/KCK terör örgütünü orman yangını çıkarmayı hedeflediğini rapor etti. Doğu Karadeniz Bölgesi’nde terör örgütünün artan eylemleri sonucunda bölgede alarma geçen güvenlik güçlerinin Karadeniz Açılım Grubu üyesi terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonlar tüm hızıyla sürüyor.

BATIDAKİ İLLERİNİ HEDEFE KOYDULAR

PKK terör örgütün yaz aylarında gerçekleştireceği faaliyetlerini deşifre etmeye devam eden istihbarat birimleri, örgüt üyelerinin İstanbul, Trabzon ve Ankara’nın dışındaki batı illerinde de orman yangını çıkarmayı hedeflediği bilgisine ulaştı. 29 Mayıs tarihinde tüm illere yapılan uyarıda Ege ve Akdeniz Bölgeleri’nde de olası orman yangınları için duyarlılık istendi, alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi hatırlatıldı.

Günebakış - Enis YILDIRIM

PKK KCK Orman Yangını İstihbarat
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg