Yanal: Martinez tam bize göre

Sezon içerisinde scout ekibinin radarına takılan isimleri Copa America’da da takip eden bordo-mavili kurmayların Kolombiyalı golcü Roger Martinez ile yakından ilgilendiği belirtildi.

Yanal: Martinez tam bize göre
Yanal: Martinez tam bize göre Admin
Advert

Trabzonspor transferde sessizliğini korurken, Copa America’da oyuncu avı sürüyor. Arjantin Premier Ligi ekiplerinden Racing Club forması giyen ve kulübü ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki Roger Martinez’in piyasa değeri ise 1-1.5 milyon euro. Trabzonspor kurmaylarının, Kolombiya’nın Copa America’da oynadığı 2 maçta da forma şansı bulamayan Roger Martinez’in menajeriyle ön görüşme yaptığı ve bu görüşmenin de olumlu geçtiği belirtildi. Arjantin’de bu sezon lig ve kupa maçları olmak üzere oynadığı 18 maçta 8 gol atan Roger Martinez’in 2 Milli maçta da 3 golü bulunuyor. Scout ekibinin raporu doğrultusunda golcü oyuncuyu izleyen Yanal’ın da, “Roger Martinez tam bize göre” dediği öğrenildi.

(Günebakış)

Öte yandan Trabzonspor'un gündeminde olan Roger Martinez konusunda sürpriz bir gelişme oldu. Fotospor'un haberine göre Kulübü Racing, 4 aydır maaş veremediği Martinez'i kulübe davet ederek, 3 yıllık sözleşme yenileme tekliflerini kabul etmesi durumunda alacaklarının tamamını tek seferde ödemeyi taahhüt etti. Martinez bu teklifi kabul etmezken, Rio Olimpiayatlarına gitmeye hazırlanan 21 yaşındaki golcü oyuncu için Trabzonspor'un büyük bir şans yakaladığı bildirildi.

21 yaşındaki 1.80 boyundaki golcü oyuncu Roger Martinez bu sezon 12 maçta 6 gol attı. Piyasa değeri 1.2 milyon Euro olarak gösterilen Roger Martinez, Kolombiya milli takımında da 1 kez forma giydi.

Trabzonspor Copa America Transfer Roger Martinez
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg