Giresun transferde acele etmiyor

Futbol Şube Sorumlusu Özkul: “Transfer döneminde hızlı adımlar atmayacağız. Giresunspor taraftarları biraz sabırlı olsun. Keyifle izleyecekleri bir takım oluşturacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın” dedi

Giresun transferde acele etmiyor
Giresun transferde acele etmiyor Admin
Advert

Giresunspor’un Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Özkul, transfer döneminde hızlı adımlar atmayacaklarını dile getirdi. Futbol Şube Sorumlusu Özkul; “Önceki gün TFF’nin olağan genel kuruluna gittik ve orada bazı kulüplerin temsilcileriyle sohbet etme fırsatı da bulduk. Herkes oyuncuların çok yüksek ücretler talep ettiğini dile getiriyor. En az isteyen oyuncuların 600 bin TL talep ettiklerini dile getirdiler. Bizim bu paraları verecek gücümüz yok. Bu nedenle kesinlikle hızlı adımlar atmayacağız” ifadelerini kullandı. Amaçlarının kaliteli bir kadro kurmak olduğunu kaydeden Futbol Şube Sorumlusu Özkul; “Geçen sene ve daha önceki yıllarda nasıl transferler yaptıysak politikamız yine aynı olacak. Şimdi desek ki ‘Şu futbolcuyla görüşme halindeyiz’ o zaman istediğimiz yolu kat edemiyoruz. Bazı sorunlar çıkıyor. Bu nedenle imza aşamasına gelmeden hiçbir oyuncunun adını dillendirmeyeceğiz. Giresunspor taraftarları biraz sabırlı olsun. Keyifle izleyecekleri bir takım oluşturacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın” şeklinde konuştu.

Recep iddiası

Giresunspor’un geride kalan sezon Kardemir Karabükspor formasını giyen orta saha oyuncusu Recep Aydın ile ilgilendiği iddia edildi. Uzun yıllar Konyaspor formasını terleten 26 yaşındaki orta saha oyuncusu geride kalan sezon ise Kardemir Karabükspor’un başarısı için ter dökmüştü. Süper Ligde 46, PTT 1. Ligde ise 94 maça çıkan orta saha oyuncusunun ismi Giresunspor ile anılıyor.

1 hafta içerisinde netleşecek

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, yönetim kurulunda kimlerin yer alacağının bir hafta içerisinde netleşeceğini ifade etti. Başkan Bozbağ; “Haftaya Pazar günü olağan genel kurulumuzun ilk oturumu var. Bildiğiniz gibi geçen Pazartesi yaptığımız yönetim kurulu toplantısında bazı arkadaşlarımız düşünmek için süre istemişlerdi. Onların nihai kararlarını öğrendikten sonra yönetimimize yeni isimler katılıp katılmayacağı netleşecek. Kongre öncesinde bu konuyu belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Günebakış

Giresunspor İbrahim Özkul Transfer
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg