Transfer haberleri...

Trabzonspor'la ilgili gelişmeler haberimizde...

Transfer haberleri...
Transfer haberleri... Admin
Advert

Dembele bombası

Trabzonspor’un gündemine her gün yeni bir isim gündeme geliyor. Şimdi de Bordo-Mavililerin gündemine Fulham ile sözleşmesi sona eren 19 yaşındaki Moussa Dembele’nin geldiği ifade edildi. Bu sezon Fulham forması ile toplamda 46 maça çıkan Mali asıllı Fransız golcü, toplamda 17 gol atıp 6 da asist yaptı. Dembele ismini Trabzonspor Başkan yardımcısı Nevzat Aydın da doğruladı.

Boilesen incelemesi

Trabzonspor’un transfer gündeminin ilk sarasında yer alan ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle kafaları karıştıran Ajaxlı Nicolai Boilesen, inceleme altına alındı. Özellikle son 4 sezondur yaşadığı sakatlıkların kronikleşmesinden endişe eden bordo-mavili kurmaylar, başarılı savunma oyuncusu için geniş çaplı bir sağlık taraması yapmayı planlıyor. Sağlık testlerinde sorun çıkmaması halinde bordo-mavililerinin Boilesen’in transferini sonuçlandıracağı öğrenildi.

Mustafa kabul etti

Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren ve yeniden takımda kalmak için tüm fedakarlıkları yapan Mustafa Yumlu’nun son olarak yönetimle bir görüşme yaptığı ve tüm şartları kabul ettiği belirtildi. Uzun yıllardır Trabzonspor’da forma giyen Mustafa’nın yönetimle yaptığı görüşmede, “Parayı asla sıkıntı etmem. Boş mukaveleye de imza atarım. Yeter ki değer göreyim” diyerek anlaşmaya vardığı belirtildi. Mustafa Yumlu’nun yönetimin sunduğu tüm şartlara ‘evet’ dediği ve yeni sezonda da Trabzonspor’da devam edileceği ifade edildi. Mustafa’nın yıllık ücret ve maç başları ile birlikte yaklaşık 1.7 Milyon TL civarında para alacağı öğrenildi.

Batuhan için harika rapor

Trabzonspor’un sözleşmeli oyuncusu olan fakat geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon’da kiralık olarak forma giyen Batuhan Artarslan’ın geçtiğimiz yıl boyunca farklı farklı 3 yabancı scout ekibi tarafından izlendiği ortaya çıktı. Her scout ekibinin de ‘3 yıl içinde geleceğin starı olur’ raporunu verdiği Batuhan için, “Bizim Trabzonspor’un scout ekipleri nasıl Batuhan’ı keşfedemez” yorumlarını yaptırdı. Batuhan için bazı menajerlerin devreye girebileceği de belirtildi.

Günebakış

 

Trabzonspor Transfer Boilesen Dembele Mustafa Yumlu Batuhan
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg