Ali Kemal Başaran’dan tarihi özeleştiri

Trabzonspor'un eski Asbaşkanı Ali Kemal Başaran çok önemli açıklamalar yaptı.

Ali Kemal Başaran’dan tarihi özeleştiri
Ali Kemal Başaran’dan tarihi özeleştiri Admin
Advert

İbrahim Hacıomanoğlu döneminde Trabzonspor'da Asbaşkan olarak görev yapan ismi Ali Kemal Başaran, dün gazetecilerin iftarına katıldı.

Trabzon Ajans'ta çıkan habere göre, Yeni Şafak Gazetesi Trabzon temsilcisi Ali Kemal Yazıcı'nın Trabzonspor'u takip eden muhabirleri bir araya getirerek düzenlediği iftar yemeği sonrası misafir olarak masaya gelen Ali Kemal Başaran, kendi yöneticiliği dönemindeki olaylara ilişkin çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Biz çok suçluyuz

Trabzonspor'un mevcut durumunda büyük pay sahibi olduklarını belirten Başaran, ''Biz çok suçluyuz. Trabzonspor'un bu günlere gelmesinde en çok suç bizde. Ama ne yapalım? İbrahim'i durduramadık, engelleyemedik. Trabzonspor'a da çok zarar verdi ama bize de büyük zararlar verdi.'' dedi.

Keşke kongre kararı alsaydık

Trabzonspor'da yönetici olduğu dönemde İbrahim Hacıosmanoğlu'na hep muhalif davrandığını belirten Başaran, ''Her yönetim kurulu toplantısında İbrahim'in tekliflerine muhalif oldum. Karşı çıktım. Hatta bazı zamanlar toplantıyı terk edip çıktı. 'Ne olacaksa olsun, kongre mi yapacağız... Ne yapacaksak yapalım' deyip toplantıyı terk ettiği bile oldu. Dışarı çıktım, O’nu öyle elleri başının arasında çökmüş halde görünce vazgeçtik. Ama keşke o gün her şeyi bir kenara bırakıp kongre kararı alsaydık'' diye konuştu.

Asbaşkan olarak görev yaptığı sürece Trabzonspor'a büyük paralar bulabileceğini belirten Başaran, ''O dönem İbrahim'e ‘Koray Aydın'la konuştum, 2 Milyon TL destek olacak. Faruk Özak'la konuştum 2 Milyon da O destek olacak’ dedim. Ben mesela yurt dışı kamplarına gittiğimizde hep organizasyonlar düzenlemeyi düşündüm. 30 günlük kamp ise Avrupa'daki 60 şehirde Trabzonspor toplantıları düzenlemeyi istedim. Her toplantıdan bize 50 bin Euro kalsa 3 Milyon Euro toplardık. Ama bunu yapamadık. Eski gücüm, enerjim, eforum da yok tabii'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Trabzon Ajans

 

Ali Kemal Başaran İbrahim Hacıosmanoğlu Faruk Özak Koray Aydın
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg