Geleceğin yıldızları yetişecek

20 Haziran’da başlayacak Yalıspor Yaz Futbol Okulunda miniklere futbolun temel kuralları öğretilecek.

Geleceğin yıldızları yetişecek
Geleceğin yıldızları yetişecek Admin
Advert

GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Yalıspor Yaz Futbol Okulu açılıyor... Mavi-Beyazlı kulübün yaz futbol okulunda çalışmalar 20 Haziran’da başlayacak. Yalıspor Altyapı Koordinatörü İsmail Gündoğdu nezaretinde 6 deneyimle antrenörün eğitim vereceği yaz okuluna katılan miniklere futbolun temel kuralları öğretilecek. Bu zamana kadar çalıştırdığı kulüplerde başarılı işlere imza atan ve çok sayıda yetenekli genci Türk futboluna kazandıran ve şimdi de Yalıspor’un Alt Yapı Koordinatörü olarak görev yapan İsmail Gündoğdu, “Ekibimle birlikte güzel işlere imza atacağız” diye konuştu.

7 ANTRENÖR GÖREV YAPACAK

Açacakları yaz okuluna büyük katılım olmasını beklediklerini ifade eden Gündoğdu, “Yaz okulumuza 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 ve 2009 doğumlu sporcular katılabilecek. Kayıtlarımız şuan devam etmekte. Herkesi davet ediyoruz” dedi. 20 Haziran’da başlayacak çalışmalarının 20 Ağustos’a kadar devam edeceğini ifade eden Gündoğdu, “Çalışmalarımızı haftanın üç günü Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günü sabah 10.00’da Yalıspor tesisleri (Faroz sahasında) yapacağız. Toplam 7 antrenör yaz okulunda eğitim vereceğiz” ifadelerini kullandı.

GELECEĞİN YILDIZLARI İÇİN EL ELE

Gündoğdu, “Yalıspor’da çok iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Yaz okulumuzu da ‘Geleceğin yıldızları için el ele’ sloganıyla açıyoruz. Faroz mahallesi Trabzon’da önemli bir merkez. Burada daha önce futbol adına yapılan güzellikleri tekrar ortaya çıkarmak yaşatmak için güzel projelerimiz var. Aileleri, okulları olayın içine sokmak amacındayız. Yönetim kurumuzun da bize sonsuz desteği var. Başkanımız Şeniz Dervişoğlu gerçekten bize çok ilgi gösteriyor. Diğer kulüplerde yaptığımız çalışmaları çok uzun bir süre Yalıspor’da kalarak ekibimle birlikte yapmaya çalışacağız” dedi.

Günebakış

 

Trabzon Yalıspor Yaz Futbol Okulu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg