Metin Kaya TİAB'a sert çıktı

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde Trabzonsporlu bağımsız milletvekili adayı olarak seçime giren Metin Kaya, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla TİAB’a (Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği) yüklendi ve adı geçen derneğin mensuplarının Trabzonspor’a yeterince sahip çıkmadıklarını iddia etti.

Metin Kaya TİAB'a sert çıktı
Metin Kaya TİAB'a sert çıktı Admin
Advert

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde Trabzonsporlu bağımsız milletvekili adayı olarak seçime giren Metin Kaya, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla TİAB’a (Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği) yüklendi ve adı geçen derneğin mensuplarının Trabzonspor’a yeterince sahip çıkmadıklarını iddia etti. Metin Kaya’nın açıklamasını düzenlenmiş haliyle aşağıya alıyoruz:

“Trabzon iş adamları diye bir dernek varmış bilmeyenler için söylüyorum. Bunların görevleri Ümraniye’de Tepeüstü’nde olup kısa adı da TİAB’tır. Benim bildiğim buradaki üyeler kendi aralarında toplanır eğlenirler. Buraya kadar her şey normal. Anormal olan şu: Bunlar lafa gelince Trabzonspor’u ağızlarından düşürmez, sakız gibi çiğnerler ama 3 yıldır Trabzonspor’un göğüs reklamları yok. Çıkıp da bir tane iş adamımız ben Trabzonspor’a sponsor oluyorum diyemiyor korkusundan... Ben de onun için onlara iş adamı değil boş adam diyorum bundan sonra… “Çok konuşma sen ver” diyenlere de benim öyle bir param olmadığından 7 Haziran seçimlerinde bu ağalarımızın parayla yapamadığını ben ciğerimle yaptım. Tabii ki anlayana…”

Trabzonlu futbol adamı, teknik direktör Hasan Al da Metin Kaya’nın yazısının altına yorum yaparak ilginç bir iddiada bulundu.  Hasan Al, TİAB’a tahsis edilen araziyi Trabzonspor’a kazandırmak istediklerini ama başarılı olamadıklarını yazdı. Hasan Al’ın yorumu aynen şöyle:

Metin Kaya, önemli bir konuya parmak bastın...
Ben daha acısını söyleyeyim...
O derneğin bulunduğu yeri Özkan Sümer döneminde Trabzonspor'a kazandırmanın eşiğindeydik...
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Orman Bakanlığı imzaladı...
Başbakan Erdoğan onayladığında Trabzonspor'un oluyordu...
İmzalamadı...
Daha sonra TİAD'a verdi...
Trabzonspor'un alamadığı yeri alanlar mı Trabzonspor'a forma reklamı verecek?

 

Metin Kaya Trabzonspor bağımsız milletvekili adayı Hasan Al Özkan Sümer Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg