Trabzonspor İstanbul'a taşınsın

Trabzonspor kongre üyesi Hüseyin Erdoğan, kulübün İstanbul'a taşınması yönünde ilginç bir istekte bulundu.

Trabzonspor İstanbul'a taşınsın
Trabzonspor İstanbul'a taşınsın Admin
Advert

Bordo-mavili kulübün kongre üyesi Hüseyin Erdoğan, "Trabzon, kulübü taşıyamıyor. İstanbul gibi bir merkez dururken artık Trabzon'dan bu işi idare etmek çok zor" dedi.
 
Erdoğan, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, şehrin Trabzonspor'u taşıyamadığını savunarak, "İstanbul gibi bir merkez dururken artık Trabzon'dan bu işi idare etmek çok zor." dedi.
 
Bordo-mavili takımın şampiyonluk elde ettiği sezonlarda dinamiklerin farklı olduğunu ve şartların artık değiştiğini vurgulayan Hüseyin Erdoğan, "Daha önce 'Trabzonspor İstanbul'a taşınsın' diye çıkış yaptık. Bu konuda destek bulduk. Ufak tefek aleyhte demeçler verildi. Trabzonspor'un başarılı olduğu yıllarda şehrin bütün dinamikleri oradaydı. Takımı sırtlayan kendi çocuklarıydı. Artık futbol endüstriye dönüştü. Bizim bir iddiamız var. Trabzonspor, İstanbul'a taşınsın. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul takımlarının bilet fiyatına 61 bin kombine satarız." diye konuştu.
 
Kasımpaşa ve Medipol Başakşehir gibi İstanbul takımlarının Trabzonspor göre öncelikli tercih olduğuna dikkati çeken Erdoğan, "Avrupa'da yıldız olmuş futbolcu Trabzon'da oynamayı istememektedir. Yerli futbolcu da bu duruma gelmiştir. Kurtuluş reçetesi kulübün İstanbul'da oynaması ve ikamet olarak İstanbul'a yerleşmesidir. Böylece gereksiz psikolojik baskılardan kurtulur, Trabzonspor referanslarıyla transferleri çok iyi yapar, maçını 40-50 bin kişiye oynar. Üç büyüklere kafa tutar. Trabzon halkımızla, camiamızla karar birliğine varıp bir an önce harekete geçilmelidir." ifadelerini kullandı.
 
Hüseyin Erdoğan, Trabzonspor'un Süper Lig ve Avrupa kupası maçlarını İstanbul'da, Türkiye Kupası maçlarını Trabzon'da oynayabileceğini vurguladı.
 
Erdoğan, mevzuatların Trabzonspor'u İstanbul'a taşıma konusunda sıkıntılı olup olmadığı yönündeki soruyu, "Bunu önce anlatmayı düşünüyoruz. Bu konuyu ciddi anlamda düşünmeye davet ediyorum. Büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum." diye cevaplandırdı.

Trabzonspor Hüseyin Erdoğan Kongre üyesi Trabzon
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg