Beyaz Sayfa Açalım

Bordo-Mavililer, genel kurulun ardından ilk maçında kendi sahasında Eskişehirspor’u konuk ediyor. Cezalı olan Alper ve Salih ile sakat olan Mehmet’in oynamayacağı karşılaşmada Trabzonspor yeni dönemde ilk galibiyetini almak istiyor. Yeni dönemde Fırtına kopsun...

Beyaz Sayfa Açalım
Beyaz Sayfa Açalım Admin
Advert

Süper Lig’de bu sezon istikrarsız bir görüntü veren Trabzonspor, bugün kendi sahasında Eskişehirspor’u konuk ediyor. Dünkü kongrede yeni başkanını seçen Trabzonspor’da futbolcular Eskişehirspor’u yenip hem yeni dönemde yeniden başlamak hem de başkanlarını 3 puanla karşılamak istiyorlar. Trabzonspor’da cezalı olan Alper ve Salih ile sakat olan Mehmet’in forma giyemeyeceği karşılaşmada futbolcuların tek düşündüğü ise 3 puan. Trabzonspor’un kaptanı Onur, yeni yönetimle yeniden başlayacaklarını ifade ederek, “İnşallah 3 puan alıp yeni yönetimimize hediye edeceğiz. Bugün taraftarlarımız yanımızda olamayacak ama onların desteğini arkamızda hissedeceğiz. İnşallah galip geliriz” dedi.

Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu temkinli konuştu: Zor maç olacak!

Trabzonspor’da teknik direktör olarak çıktığı iki karşılaşmada 1 galibiyet 1 mağlubiyet alan Sadi Tekelioğlu, bugün Eskişehirspor’u yenerek çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Yeni bir döneme girdiklerini söyleyen Tekelioğlu, “Kongremiz tüm Trabzonspor camiasına hayırlı olsun. Bizde bugün kazanarak yeni yönetime galibiyetle hoş geldin demek istiyoruz” dedi. Bugün karşılaşacakları Eskişehirspor’un ligdeki konum itibari ile zor bir süreç yaşadığını da söyleyen Tekelioğlu; “Bu nedenle bugünkü karşılaşma çok zor geçecek. Ama sahada futbolcularım ellerinden geleni yapıp kazanmak için oynayacaklardır. İnşallah bugün kazanarak hem kendimize gelmek hem de ilerisi adına üst sıralar için umutlanmak istiyoruz” dedi.

Sahne Senin Cardozo

Trabzon’un Eskişehir karşısında en büyük kozu olacak Trabzon’un Eskişehir karşısında en büyük kozu olacak Trabzon’un Eskişehir karşısında en büyük kozu olacak.Trabzonspor zor günlerden çıkış için Eskişehir maçını çıkış olarak görürken, bu maçta en büyük kozu ise son dönemde kulübeye mahkum olan yıldız golcüsü Oscar Cardozo olacak. 11’de son dönemde sahaya çıkan N’Doye henüz golle tanışamazken, ligde 4 golü bulunan Cardozo’nun yeniden formasına kavuşmasının beklendiği Eskişehir maçında golcü oyuncu hem takımını golleriyle galibiyete taşımak hem de kalitesini bir kez daha ortaya koymak istiyor. Cardozo, “Bu maçta kazanmak takım adına önemli. Bende görev verilirse kazanmak adına elimden geleni yapacağım” dedi.

Eskişehir ile 43. Randevu

Trabzonspor ile Eskişehirspor bugün yapacakları maçla birlikte 43. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında geride kalan 42 lig maçında Bordo-Mavili takımın galibiyetlerde 18-8 üstünlüğü bulunuyor.16 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 51 gol atarken, kalesinde 28 gol gördü. İki ekip arasında en farklı skorlu galibiyeti alan taraf ise Trabzonspor oldu. Bordo-Mavili takım, 1995-1996 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda rakibini 7-1 mağlup etti.

Kaynak: günebakış

 

Trabzonspor Sadi Tekelioğlu Cardozo
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg