Rize'de yerli operasyonu

Karaman’ın raporu doğrultusunda hareket eden Yeşil-Mavililer’de yönetim, transferde iç piyasaya yöneldi.

Rize'de yerli operasyonu
Rize'de yerli operasyonu Admin
Advert

Çaykur Rizespor, Trabzonspor'dan Musa Nizam, Sefa Yılmaz, Eskişehirspor’dan Kaan Kanak ve Kayseri Erciyes’ten Oğulcan Çağlayan için temaslarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın istediği yıldız oyuncular için çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor’da yönetim transferde rotayı değiştirdi. Transferde iç piyasaya yönelen Yeşil-Mavililer’de yönetimin gündeminde 4 isim bulunuyor. Atmaca, Trabzonspor'dan Musa Nizam ve Sefa Yılmaz ile birlikte PTT 1. Lig'e düşen Eskişehirspor’dan Kaan Kanak için temaslara devam ediyor. Takımı küme düşmesine rağmen ortaya koyduğu performansla pek çok ekibin transfer listesine giren Kaan için teknik direktör Hikmet Karaman fazlasıyla ısrarcı. 2019 yılına kadar sözleşmesi olan Kaan Kanak için tüm imkânlarını seferber eden Yeşil-Mavililerin Eskişehirspor'a takas ile birlikte para teklifi yapıldığı bildirildi. Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hikmet Karaman'ın özellikle istemiş olduğu Oğulcan Çağlayan içinde temaslar sürüyor. Başkan Metin Kalkavan'ın Oğulcan için K. Erciyes, Kaan için de Eskişehirspor başkanları ile önümüzdeki günlerde görüşme yapacağı öğrenildi. Hikmet Karaman'ın görüştüğü iki futbolcunun Yeşil-Mavili takıma gelmeye sıcak baktıkları bildirildi.

Stoper Atağı

Çaykur Rizespor'un gelecek sezon için kadroyu yenileyip güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Atmaca, yollarını ayırdığı Ousmane Viera'nın yerine kafa toplarında iyi, geriden oyun kuran bir stoper alacak. Özellikle defansif zafiyetlerini giderme amacını taşıyan Yeşil-Mavililer pas dağıtma ve kesici özelliğine de sahip bir stoper almak istiyor. Rizespor istediği özelliklerde stoperi almak için çalışmalarını sürdürürken teknik direktör Hikmet Karaman, izleme ekibinde bulunan Mehmet Ali Karaca'yı Copa Amerika'ya gönderdi. Yeşil-Mavililer geçen sezon kiralık olarak aldığı Ertuğrul'u bu kez bonservisi ile birlikte transfer etmek için Bursaspor’a teklifte bulunduğu öğrenildi. Teknik direktör Hikmet Karaman'ın geçen sezon kupa maçlarında oynatıp zaman zamanda ligde görev verdiği Ertuğrul ile ilgili son kararı Bursaspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun vereceği ifade edildi. Öte yandan Yeşil-Mavililer gündeminde olan ve önceki gün Türkiye'ye gelip Bodrum'a tatile giden Sparta Prag'ın stoperi Costa Nihamoinesu’yu da beklemeye devam ediyor.

Mete: Gerekli takviyeleri yapacağız

Çaykur Rizespor Başkan vekili Halim Mete, takıma gerekli takviyeleri yapacaklarını söyledi. Yeni sezonda üst sıraları zorlayan bir takım hüviyetinde olmak istediklerini belirten Mete, “Bu doğrultuda transferde çok titiz davranıyoruz. Bizi hedefe taşıyacak oyuncularla yollarımızı birleştirmenin gayreti içerisindeyiz. Umarım gelecek sezon iyi bir performans ortaya koyarak ligi Çaykur Rizespor’a yakışır bir yerde tamamlarız” dedi. Yeni sezonda taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini de kaydeden Mete, “Çünkü taraftar olmadan olmuyor. Dolu tribünler önünde oynayacak olan Çaykur Rizespor çok daha iyi bir performans ortaya koyacaktır” ifadelerini kullandı.

Günebakış

ÇAYKUR Rizespor Transfer Hikmet Karaman
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg