Of ve Hayrat iftarda buluştu

Of-Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin geleneksel iftarı WOW İstanbul Otel’de gerçekleştirildi. İftar organizasyonuna bini aşkın davetli katıldı.

Of ve Hayrat iftarda buluştu
Of ve Hayrat iftarda buluştu Admin
Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

İstanbul Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu, Bahçelievler Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Hocaoğlu, TİAB Başkanı Orhan Akçay, Trabzonspor eski yöneticisi Erol Ağaoğlu, Derneğin eski başkanları Zafer Nuhoğlu ve Ruhan Çakıroğlu, Of-Hayrat Birleşik Makililer Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı İdris Türk, Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkanı ve İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Selami Aykut, iş adamları, bürokratlar, siyasetçiler de nezih iftar davetine katılanlar arasındaydı.

İftar organizasyonu Kur’an okunmasıyla başladı. Topluca açılan iftarın ardından dernek başkanı Mustafa Saral kısa bir konuşma yaparak davete katılımın yüksekliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin bugüne kadar birçok önemli faaliyet gerçekleştirdiğini ifade etti. Bunların üyelerle birlikte başarıldığını, bundan sonra çok daha önemli işler başarılabileceğini, bunun için de üyelerin desteğine ihtiyaç duyulduğunu vurgulayarak herkesin katkıda bulunmasını istedi.

Başkan Mustafa Saral’ın konuşmasından sonra uzun süredir birbirlerini görmeyen hemşehriler sohbet ederek hasret giderdiler.

Karadeniz Manşet

Of Hayrat Derneği İftar
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg