Aksoy: Önümüze ciddi engeller konuyor

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği'nin iftarında önemli mesajlar verildi.

Aksoy: Önümüze ciddi engeller konuyor
Aksoy: Önümüze ciddi engeller konuyor Admin
Advert

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSGİAD) 6. geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

2010 yılında kurulan ve geride kalan altı yıl içerisinde 160’a yakın üyeye ulaşan TSGİAD’ın Yomra Kebapçım Restoranda düzenlenen iftar yemeğine TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, TSGİAD Kurucu ve Onursal Başkanı, Trabzonspor Mali İşlerden ve TS Club’lardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve AKS İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aksoy, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Uraloğlu ve Turan Terzi, Yomra Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Selim, Trabzon Yaşlı Bakımevinde kalan çok sayıda misafir ile birlikte TSGİAD üyeleri, davetliler ve basın mensupları katıldı.

İlahi ve semazen gösterileri eşliğinde gerçekleştirilen iftarda TSGİAD ailesine katılan yeni üyelere şilt takdim edildi. TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım ve Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uraloğlu’na katılımlarından dolayı TSGİAD tarafından kahve fincanı takımı hediye edildi.

TSGİAD TRABZON İÇİN DEV PROJELER ÖNERDİ

TSGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Olgun ise yaptığı açıklamada, “Bölge insanımıza katkı sağlamak amacı ile 2010 yılında çıktığımız bu yolda birçok güzel işe imza atmış bulunmaktayız. Çömlekçi ve Arafilboyu Mahallelerinde yaptığımız işlerle ağır da olsa yıkım çalışmalarına başladık. Çimento fabrikası ve sanayinin taşınması ile tüm Trabzon sahili güzel bir görüntüye kavuşmuş olacaktır. Disney Land, Aquapark, su sporları denizle buluşan turistik limanlar ve otele dönüştürülmüş merkezlerle Trabzon cazibe merkezi hâline getirilecektir.” dedi.

AKSOY: GERÇEKLERİ SÖYLEMEK LAZIM

İftarda bir konuşma yapan TSGİAD Kurucu ve Onursal Başkanı Emre Aksoy, derneği kurarken çok çaba gösterdiklerini belirterek “Şu anda yönetimde olan arkadaşlar da kurarken yanımızdaydı. Ticaret Odası Başkanımız Suat Bey de DOKA Genel Sekreteri Çetin Bey de önemli konulara değindi ama Trabzon için bazı gerçekler var ve bunları söylemek lazım.” dedi. “Kırsal Kalkınma ve DOKA’nın verdiği yatırımlarla Trabzon’da çok büyük sanayiler kurulmasa da küçük sanayiler kuruldu.” diye sözlerine devam eden Aksoy, bunların devamının yapılması gerektiğini vurgulayarak “Yatırımcının önünün açılması lazım ki bunda belediye başkanı olarak Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu Bey’i örnek gösterebiliriz. Tüm belediyelerden bunu istiyoruz. Yatırım yaparken önümüze ciddi engeller koyuluyor. Bu, Trabzon’u her gün geriye götürüyor. Bundan dolayı sivil toplum örgütleri çok önemli. Biz bunu herkese anlatmaya çalıştık, yıllarca bu mücadeleyi verdik. Anlayan arkadaşlar aramızda, anlamayanlar uzak durmaya çalıştı. ‘Bana ne’ dediler. Toplumların birleşmesi her zaman bir güç, güç de daha rahat konuşma alanı açıyor.” açıklamalarında bulundu. Aksoy, iftara katılan herkese teşekkür etti.

Günebakış

Trabzon TSGİAD Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği Emre Aksoy
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg