Bahçelievler’de Trabzonlular için iftar vakti

Merkezi İstanbul Bahçelievler’de bulunan Bahçelievler Trabzonlular Derneği, geleneksel iftar davet organizasyonunu dernek lokalinde gerçekleştirdi.

Bahçelievler’de Trabzonlular için iftar vakti
Bahçelievler’de Trabzonlular için iftar vakti Admin
Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

Davete başta Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Mevlit Uyan, Bahçelievler Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Hocaoğlu, Arsin Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Keskin, TDF Yönetim Kurulu üyeleri Salih Zeki Durmuşoğlu ve Aslan Bulut, Birleşik Makililer Derneği Başkanı İdris Türk, Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fehmi Kandemir, Trabzon Araklı Halilli Köyü Derneği başkanı Recep Ayaydın, Esenyurt Devlet Hastanesi başhekimi Necati Taşkın, Tudors Gömlekleri’in sahibi Recep Ayaydın olmak üzere çok sayıda siyasetçi, bürokrat, STK temsilcisi ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an tilaveti ve vaazla başlayan program, daha sonra topluca oruç açılmasıyla devam etti. Derneğin çiçeği burnunda başkanı Selami Aykut ilk organizasyonunda son derece heyecanlı görünürken, yaptığı kısa konuşmada davetlilerin katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aykut, derneğin faaliyetlerinin önümüzdeki dönemde çeşitlenerek artacağını söyleyerek bu derneğin herkese açık olduğunu, daha güzel işler yapması için yine herkesin desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Selami Aykut Bahçelievler Trabzonlular Derneği Siyavuşpaşa Mevlit Uyan Recep Ayaydın Ahmet Hocaoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg