Trabzon'da insanlık ölmemiş dedirten olay

Trabzon - Akçaabat hattında yolcu taşıyan Hasan Hilmi Demir, aracında bulduğu, içinde 5 bin Euro bulunan cüzdanı sahibine teslim etti. Cüzdanına kavuşan Necaattin Yılmaz çok duygulandığını belirtirken, “Bu devirde böyle şoförler olmasından dolayı çok mutluyum” dedi.

Trabzon'da insanlık ölmemiş dedirten olay
Trabzon'da insanlık ölmemiş dedirten olay Admin
Advert

Akçaabat’ta dolmuş şoföründen örnek davranış!

Akçaabat- Trabzon arasında yolcu taşımacılığı yapan Hasan Hilmi Demir, aracında bulduğu ve içinde 5 bin Euro bulunduğu cüzdanı sahibine teslim etti. Cüzdanına ve parasına kavuşan Necaattin Yılmaz çok duygulandığını belirtirken, “Bu devirde böyle şoförler olmasından dolayı çok mutluyum” dedi.

Akçaabat- Trabzon arasında yolcu taşımacılığı yapan ve Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin Minibüsleri 1 Nolu Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi’ne bağlı 61 M 0003 plakalı minibüsün sürücüsü Hasan Hilmi Demir, aracında cüzdan bulunca durak yönetimine haber verdi.

Cüzdanını kaybeden Necaattin Yılmaz’la Trabzon Moloz mevkiinde buluşan sürücü Demir, Kooperatif Başkanı Abdullah Sevim’le birlikte içinde 5 bin Euro bulunduğu belirtilen cüzdanı sahibine teslim etti. Oldukça duygulanan ve büyük mutluluk yaşayan Necaattin Yılmaz, “Cüzdanı kaybedince hiç geri gelmeyeceğini düşünmüştüm. Gerçekten çok mutlu oldum. Bu devirde böyle şoförler olmasından dolayı çok mutluyum. Allah razı olsun” dedi. 

Trabzon Akçaabat Minibüs
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg