Giresunspor'da Doğan sesleri

Şuana kadar gündemine 15’e yakın teknik adam ismi gelen Yeşil-beyazlılarda Ziya Doğan’ın öne çıktığı öğrenildi. Ziya Hoca ile ücret konusunda anlaşılması halinde Giresun’da resmi sözleşmelerin imzalanacağı öne sürüldü

Giresunspor'da Doğan sesleri
Giresunspor'da Doğan sesleri Admin
Advert

Yeni sezona güçlü bir kadro ile giriş yapmak isteyen ve bu doğrultuda takımın başına tecrübeli bir teknik adamı getirmeyi planlayan Giresunspor’un yeni hocası çok yüksek ihtimalle Ziya Doğan olacak. Şuana kadar gündemine 15’e yakın teknik adam ismi gelen Yeşil-beyazlılarda Ziya Doğan’ın öne çıktığı öğrenildi. Uzun yıllar Süper Lig ekiplerinde görev yapan ve son olarak Orduspor’u çalıştıran Doğan geçen sene de Çotanaklar’ın gündemine gelmiş ancak işlerinin yoğunluğu nedeniyle teklifi kabul etmemişti.

Orduspor’dan ayrıldıktan sonra müteahhitlik yaptığı öğrenilen ve tamamen bu işe yönelerek son bir buçuk yılda takım çalıştırmayan Ziya Hoca’nın futbola dönüş yapmak istediği öğrenildi. Ziya Doğan’ın Giresunspor teknik adamlığı için adının geçmesi taraftarları da heyecanlandırırken, konunun bir-iki gün içerisinde netliğe kavuşacağı sanılıyor. Başkan Mustafa Temel Bozbağ’ın teknik adam Doğan’a teklifte bulunacağı ve Ziya Hoca ile ücret konusunda anlaşılması halinde Giresun’da resmi sözleşmelerin yapılacağı öne sürüldü.

Günebakış

Giresun Giresunspor Ziya Doğan
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg