Oflu genç ölümüne bıçaklandı!

İstanbul Güngören'de bir işyerine girerek iş isteyen kimliği henüz belirlenemeyen şahıs olumsuz cevap alınca iş yerinin sahibinin oğlunu defalarca bıçakladı.

Oflu genç ölümüne bıçaklandı!
Oflu genç ölümüne bıçaklandı! Admin
Advert

Edinilen bilgilere göre Güngören Akıncılar mahallesi Posta caddesi üzerindeki oto yıkama işyerinde babası ile beraber calışan Seymen Saygın (20) adlı gencin işyerlerine gelen kimliğini bilmediği bir kişi, kendisinden işe alınmasını talep etti. İşletme sahibi Ömer Saygın'ın müessesede olmadığı sırada gercekleşen olayın oğlu tarafından işe alamayacağını iletmesine sinirlenen kişi cebindeki bıçağı çıkararak 20 yaşındaki gencin kalbine doğru ölümüne sapladı.

Kaburga kemiğine geldi

Seymen Saygın, kalbinin hemen altından aldığı bıça darbeleri ile yere yığıldı. Bağrışmaları duyan çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılan yaralı delikanlı ameliyata alındı. Seymen Saygın'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Olayın polise bildirilmesi ile işyeri kamerası ve görgü tanıklarının ifadelerine göre kaçan şahıs için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Saldırgan madde bağımlısı

Güpegündüz yaşanan bu olayın herkes icin tehlike arz ettiğini gözler önüne bir kez daha  acık bir şekilde ortoya cıkmış durumda

Baba Saygın ateş püskürdü: Allah'a emanet yaşıyoruz

İşletme sahibi Ömer Saygın ise oğlunun maruz kaldığı olayla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. Saygın, konuya binaen şunları söyledi. "Son yıllarda ülkemizde artan uyuşturucu olayları gençlerimizi ailelerden koparmıştır Kontrol edilemeyen bir sürece girildi. Sokaklar güvensiz hale geldi. İşyerimizde bile can güvenliğimiz yok. Allah'a emanet yaşıyoruz. Toplumu bu hae getirenleri allaha havale ediyorum"


HABER FOTO-SADULLAH DERVİŞOĞLU

Seymen Saygın Ömer Saygın Bıçaklama
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg