Trabzonspor Avrupa medyasında

İspanyol El Decano gazetesi Twente’li Felipe Gutierrez için Betis’in rakibinin Trabzonspor olduğunu yazarken İngiliz TalkSport radyosu da Trabzonspor'un Angers’li Romain Thomas için teklif yaptığını iddia etti.

Trabzonspor Avrupa medyasında
Trabzonspor Avrupa medyasında Admin
Advert

Transfer girişimlerini sürdüren Trabzonspor için her gün yeni bir isim ortaya atılıyor. İspanya'da yayımlanan El Decano Deportivo gazetesi, Real Betis'in talip olduğu Twente'li Felipe Gutierrez için Trabzonspor'un da devrede olduğunu yazdı. Hollanda ekibinin 25 yaşındaki Şilili orta saha oyuncusunu satmak istediği vurgulanırken, bonservis bedelinin 3 milyon euro olduğu bilgisine de yer verildi. Milli takımda da görev yapan Gutierrez, geçtiğimiz sezon Twente forması giydiği 32 maçta, 3 gol atıp, 3 asist gerçekleştirdi.

İngiliz TalkSport radyosu ise Angers'de forma giyen 28 yaşındaki Romain Thomas için Crystal Palace ve West Bromwich ile birlikte Trabzonspor'un da teklif yaptığını duyurdu. 2018'e kadar sözleşmesi devam eden Fransız stoperin ilk tercihinin Premier Lig olduğu iddia edildi. Thomas'ın piyasa değeri de Gutierrez gibi 3 milyon euro olarak gösteriliyor.

(Fotomaç)
.

Romain Thomas Crystal Palace West Bromwich Twente Felipe Gutierrez TalkSport El Decano Deportivo
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg