Muharrem Usta Görevi Devraldı

Trabzonspor’da devir teslim töreni yapıldı. Yeni başkan Muharrem Usta’nın ekibiyle birlikte geldiği törende eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da yerini aldı.

Muharrem Usta Görevi Devraldı
Muharrem Usta Görevi Devraldı Admin
Advert

Kongre Divan Başkanı Ahmet Metin Genç kısa açılış konuşmasında son derece olumlu bir havada geçen kongre için emeği geçen herkese teşekkür etti ve özetle şunları söyledi. “Bir aday kazanacaktı, Muharrem Usta kazandı. Bundan sonra biz de yanında olacağız ve elimizden gelen yardımı yapmaya çalışacağız. Eski başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu’na da kulübe hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum

İlk söz İbrahim Hacıosmanoğlu’na verildi ve eski başkan “Trabzonspor başkanlığı her Trabzonsporlu için kutsal bir görevdir. Başkanı da Genel Kurul seçer. Sonuca saygı duymak hepimizin görevidir. Bu görev bize de nasip oldu ve 2-5 sene zarfında elimizden gelen hizmeti yapmaya çalıştık. Son derece medeni bir kongre oldu, Trabzon’da her olumsuzluğu haber yapanlar kavga bekliyorlardı ama bekledikleri gibi olmadı. Bizimle içeride dışarıda uğraşan çok insan oldul. Şimdi herkesten rica ediyorum, yeni yönetimin yanında olalım, kendilerine destek verelim. Bundan böyle biz de taraftar olarak tribüne geçeceğiz, yönetimin hangi konuda ihtiyacı olursa elimizden gelen desteği vereceğiz. Başkanımız 50. Yılda Şampiyonluk hedefi koydu, inşallah gerçekleştirir, biz de hep beraber coşarız.

Daha sonra yeni başkan Muharrem Usta’ya söz verildi. Usta da kongre için olumlu sözler sarf etti ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Usta sözlerine şöyle devam etti. “Bizler bugün buradaysak, o muhteşem kongreyi gerçekleştirebildiysek bunun sebebi Trabzonspor’u bugüne getirenlerdir. Büyük kulüplerin başarıya ihtiyacı vardır. Birlik ve bütünlük başarıların sayesinde olur. Bir iddia koyduk, gerçekleştirmeye ve Trabzonspor’u en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Türkiye’nin de dünyanın dört bir yanından gelip kongreye katılan herkese çok teşekkür ediyorum

Tören, eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetim karar defterini yeni başkan Muharrem Usta’ya teslim etmesiyle ve mazbataların teker teker yöneticilere verilmesiyle sona erdi.

Trabzonspor Muharrem Usta İbrahim Hacıosmanoğlu Devir teslim töreni
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg