Akyazı Stadı inşaatı gündemden düşmüyor

Trabzon'a yeni atanan vali Yücel Yavuz'un ilk ziyaret ettiği yerlerden biri olan ve açılışının sezon başına yetişeceğinden bir türlü emin olunamayan Akyazı Stadı inşaatıyla ilgili tartışmalar devam ediyor.

Akyazı Stadı inşaatı gündemden düşmüyor
Akyazı Stadı inşaatı gündemden düşmüyor Admin
Advert

Yeni sezonda Trabzonspor'un her anlamda bir çıkış rampası gibi gördüğü Akyazı Stadyumu'nun inşaatıyla ilgili spekülasyonlar bir türlü bitmiyor.

Bugün Haber 61 sitesinden Levent Ustabaşı'nın imzasıyla çıkan haberde yeni valinin inşaatı ziyareti sırasında sinirlendiğine dikkat çekilerek inşaatın yetişeceğiyle ilgili başkan yardımcısı Gençağa Meriç'in açıklamasının olmasına rağmen stat inşaatının gerçek sorumlusu olan bir diğer başkan yardımcısı Zeki Öztürk'ün konu hakkında suskun kalmasına vurgu yapıldı. Bu suskunluğun hayra yorulmadığı haberde ayrıca inşaatın bitmesi için 20-30 milyon gibi bir paraya (haberde para biriminden bahsedilmiyor) ihtiyaç olduğu, aksi halde stadın bitmesinin imkansız olduğunu iddia eden birilerinden de bahsediliyor. 

Öte yandan CHP Trabzon milletvekili Haluk Pekşen de bugün yaptığı açıklamaların bir bölümünde Akyazı Stadı'ndan bahsetti. Pekşen, Akyazı Stadının sezon açılışına yetişmesi durumunda ellerinde çiçeklerle AK Partilileri tebrik edeceklerini söyledi. Pekşen, “Akyazı ile ilgili artık herkes gerçeği biliyor. Akyazı Stadı yeni bir yalan süreci içinde oyalanmaya devam ediyor. Bu stadın bırakın 2 aya yetişmesini sezona yetişirse biz CHP’liler eğer Akyazı Stadı sezon açılışına AKP Yetiştirirse, biz bütün CHP örgütü elimize çiçekleri alıp AKP’lileri kutlayacağız. Ama bu sezona yetişemezse, bu AKP’lileri sokağa çıkarmamak Trabzonluların 1. Görevidir. Bu kadar yalan bu kadar dolanla bir şehir ancak bu kadar aldatılır” dedi. Trabzon’un yeni valisi Yücel Yavuz’un, dün Akyazı Stadında yaptığı incelemenin ardından stadın yeni sezona yetişeceğini söylemesi hatırlatıldığında ise Pekşen, “Trabzonlu olarak Trabzonsporlu olarak umuyorum diliyorum, dua ediyorum bütün desteğimle sayın vali haklı çıksın. Bir Trabzonlu olarak ancak bunu isteyebilirim. Mutlu olurum. Ama ben haklı çıkarsam AKP’lilere de bunun hesabını soracağız” diye konuştu. (61saat.com)

Trabzonspor Akyazı Stadı İnşaat Ne zaman bitecek?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg