Tonya turizmde yıldız olacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, “Tonya için önemli turizm ataklarımız olacak. Tonya ilçemiz turizmin yıldızı olacak.” dedi.

Tonya turizmde yıldız olacak
Tonya turizmde yıldız olacak Admin
Advert

Trabzon Büyükşehir Belediyesi açık hava iftarlarında insanları bir araya getirmeye devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi iftar sofrasını Tonya ilçesinde kurdu. Şehit Ayhan Güner İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tonya Kaymakamı Halit Mengi, Belediye Başkanı Osman Beşel, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Ahmet Kurt, İlçe Başkanı Vekili Cafer Köroğlu, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İftar programının ardından Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel yaptığı açılış konuşmasında: “Tonya ilçemiz bilinen tarihinden beri her zaman millî ve manevi değerlerine bağlılıkta gösterdiği hassasiyeti, yerelde, birlikte yaşamada, kardeşlikte, dayanışmada ve bir güç oluşturmada da göstermiştir. Büyükşehir Belediyemizle birlikte Tonya Belediyemizin hizmet kervanı en hızlı birşekilde hız kesmeden devam etmektedir. Bu ortamın hazırlanmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümükçüoğlu ve ekibine, ayrıca iftar programımıza katılarak bizleri onurlandıran Sayın Milletvekilimiz Salih Cora ve diğer katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

TONYA İLÇEMİZ TURİZM YILDIZI OLACAK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise iftar programına katılan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, “Ramazan barıştır, kardeşliktir, iyiliktir, kırgınlıkların giderildiği aydır. Geldiniz, bu sofrayı şenlendirdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Sizlerle beraber omuz omuzayız. Osman Beşel başkanımla, daha önce burada belediye başkanlığı yapmış olan şimdi çalışma arkadaşım olan sizin de Trabzon Büyükşehir’deki temsilciniz Ahmet Kurt daire başkanımla, Sayın Milletvekillimiz Salih Cora ve belediye meclis üyelerimizle sizin emrinizdeyiz. Allah’ın izniyle Tonya’mızı beş yılın sonunda çok daha yaşanılır hâle getirmiş olacağız. Tonya için önemli turizm ataklarımız olacak. Tonya ilçemiz turizm yıldızı olacak.” dedi.

Tonya Kaymakamı Halit Mengi ise “Ramazan ayı iyiliğin, bereketin, hayrın ve birlik ve beraberliğin zirve yaptığı bir aydır. Bu güzel iftar organizasyonunu gerçekleştiren başta Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Orhan Fevzi Gümrükçoğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Tonya ilçemiz için gecesini gündüzüne katan Sayın Milletvekilimiz Salih Cora’ya da ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İftar programında son konuşmayı AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora yaptı. Cora, “Ramazan ayı birlik, beraberlik ve dayanışma ayıdır. Biz Tonya olarak bir ve beraber olduğumuz müddetçe inşallah bu şehre, bu millete, bu güzel vatanımıza güzel hizmetler yapacağız. Biz sizlerin hizmetkârı olmaktan şeref duyuyoruz. Bu bizim için en büyük onurdur. Bu manada göreve süremiz boyunca sizin hizmetinizden hiç şaşmadık. Bundan sonra da inşallah sizlere ve bu şehre ve bu memlekete güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. İftar programına katılan, bu iftar sofrasının bizlere hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Nice ramazanlarda buluşmak dileğiyle herkesin bayramını şimdiden kutluyorum. Allah yar ve yardımız olsun.” şeklinde konuştu.

Günebakış - Hasan BAHADIR

Trabzon Tonya Turizm Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Av. Salih Cora
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg