Kazancıoğlu: Korkulan takım olacağız

Giresunspor Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, “Taraftarımız rahat olsun. Giresunspor çok güçlü bir ekip olacak” dedi.

Kazancıoğlu: Korkulan takım olacağız
Kazancıoğlu: Korkulan takım olacağız Admin
Advert

Giresunspor Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu hoca ve transfer konusunu oldu bittiye getirmek istemediklerini ifade etti. Yönetim kurulu olarak bugüne kadar bazı teknik adamlarla görüşmeler yaptıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Kazancıoğlu; “Hoca tercihimizi yaptıktan sonra tamamen transfere yöneleceğiz. Ülkemizde hocadan ve futbolcudan bol birşey yok. Ancak bu işi oldu bittiye getirirseniz lig başladığında hiçbir şeyin istediğiniz gibi olmama ihtimali yüksek olur” dedi. Giresunspor’u başarıya taşıyacak isimleri kulüp bünyesine dahil edeceklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Kazancıoğlu; “Taraftarımız rahat olsun. Giresunspor çok güçlü bir ekip olacak. Geçen sezon Play-Off biletini son saniyelerde kaçırmıştık. Yeni sezonda ligin korkulan ekiplerinden birisi olmayı ve yine yukarılara oynamayı hedefleyeceğiz. Çok fazla acele etmeden, gündemimize gelen isimleri bir değil birkaç kez düşündükten sonra imza attıracağız” diye konuştu.

Gözler Doğan’da

Giresunspor’da teknik adam sorununun bir-iki gün içerisinde çözüme kavuşması bekleniyor. Başkan Mustafa Temel Bozbağ önceki gün düzenlediği basın toplantısında dört teknik adam ile ön görüşme yaptıklarını ifade etmişti. Giresunspor’da önceliğin son olarak Orduspor’u çalıştıran Ziya Doğan’dan yana olduğu biliniyor. Ziya Doğan, Giresunspor’un kendisine sunduğu şartları kabul etmesi halinde Çotanaklar’ın yeni hocası olacak. Aksi halde ise yönetim gündemdeki diğer isimlere yönelecek

Yamak’tan Passolig çağrısı

Giresunspor’un Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, Giresunlular’dan Passolig kartı çıkartmalarını istedi. Yamak; “Passolig sıralamasına baktım maalesef dokuzuncu sıradayız. Yaklaşık 13 bin Passoligli taraftarımız var. Bu sayı artmalı ve 20 bini bulmalı” dedi. Yamak, yeni sezonda taraftar desteğine çok ihtiyaç duyacaklarını da belirterek her maçta tribünleri dolu görmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Ali AKTEN

Giresun Giresunspor Transfer Mehmet Kazancıoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg