Trabzonspor'dan transfer bombası

Trabzonspor, uzun süredir peşinde olduğu ve görüşmelerini sürdürdüğü Arjantinli sol bek Luis Ibanez transferini bitiriyor.

Trabzonspor'dan transfer bombası
Trabzonspor'dan transfer bombası Admin
Advert

Trabzonspor'un haftalardır görüştüğü ve İstanbul'a getirdiği Luis Ibanez transferinde mutlu sona ulaştı. Günlerdir İstanbul'da olan yıldız oyuncu, yapılan uzun görüşmelerin ardından ikna edildi. Şu anda İstanbul'da yanında kayınpederi ve bir kaç yakınıyla bulunan Ibanez'in menajerliğini ise eski milli basketbolcu, Fenerbahçe'de uzun yıllar basketbol oynayan Mirsad Türkcan üstleniyor.

Kulübü Kızılyıldız'ın bonservis konusunda çıkardığı sorunların da çözüldüğü belirtiliyor. Luis Ibanez'in Türkiye'deki vergi sistemine göre alacağı net ücretin yüksekliği cezbettiği de gelen bilgiler arasında.

Bugün Başkan Muharrem Usta ve diğer yetkililerle yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Bugün veya yarın sağlık kontrollerinin de gerçekleşeceği belirtildi.

Frikikten 5 golü var

Avrupa kariyerinde daha önce  Dinamo Zagreb’te de görev yapan Ibanez, bu takımla tam 7 kez Hırvatistan Ligi şampiyonluğu yaşadı. Başarılı lig kariyerine ek olarak 3 kez de kupa sevinci yaşayan tecrübeli futbolcu, Sırbistan Ligi’nde de sezonu Kızılyıldız formasıyla şampiyon olarak tamamladı.

Sol bek hattında görev yapmasına rağmen hücum bölgesinde oldukça etkili bir görüntü sergileyen Luis Ibanez, geçen sezon Kızılyıldız formasıyla adeta Sırbistan Ligi’ne damgasını vurdu. 2015-16 dönemini şampiyon olarak tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar’da 26 lig maçına çıkan 27 yaşındaki futbolcu, rakip fileleri tam 10 kez havalandırdı. Tangocu, attığı gollere ek olarak 15 de asist yaparak tam 25 sayıya imzasını attı.

Duran toplardaki başarısıyla dikkat çeken Ibanez, Kızılyıldız formasıyla attığı 10 golden 5’ini frikikten kaydetti. Atak bir sol bek oyuncusu olan başarılı futbolcu, hızlı yapısı ve bire bir pozisyonlardaki etkisiyle dikkat çekiyor.

Kaynak: Fotospor - Vedat Vatansever

Trabzonspor Transfer Luiz İbanez
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg