Köseoğlu kaygılı: Şehir oyunlara hazır değil

AK Parti MKYK Üyesi Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz’u ziyaret etti. Köseoğlu ziyarette Trabzon'la ilgili bir kaygısını da dile getirdi.

Köseoğlu kaygılı: Şehir oyunlara hazır değil
Köseoğlu kaygılı: Şehir oyunlara hazır değil Admin
Advert

Turizm yatırımlarından sorumlu olan Milletvekili Köseoğlu, “Vali Yavuz’un önemli hizmetlere imza atacağına inanıyoruz. Bunu gelir gelmez hissettirdi.” dedi. Köseoğlu, bir kaygısını da dile getirerek “Temmuz ayında Trabzon’da yapılacak ISF 2016 GYMNASİADE Uluslararası Okul Sporları Oyunları’na şehir henüz hazır değil. Hazırlıklar hızlandırılmalı, tanıtım artırılmalı.” dedi.

Trabzon Valiliğine yeni atanan Vali Yücel Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Milletvekilleri arasından Vali Yavuz’u ilk ziyaret eden isim ise turizm yatırımlarından da sorumlu olan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu oldu. Vali Yavuz ve Milletvekili Köseoğlu, ziyaret sırasında kent önceliklerini de konuşarak bilgi alış verişinde bulundular.

Ziyaret sonrası Köseoğlu, “Sayın Valimiz Trabzon’da göreve başlar başlamaz güzel bir sinerji oluşturdu. Özellikle turizm alanında bazı konular konuştuk, bilgi paylaşımı yaptık. Yaptığı ziyaret ve tespitlerini dinledim. Umut verdi. Eminim Trabzon adına güzel ve önemli işlere imza atacak. Bunu gelir gelmez hissettirdi.” şeklinde konuştu. Köseoğlu, dikkat çekici bir kaygısını da dile getirdi. Köseoğlu, Karadeniz Oyunları, EYOF’tan sonra Trabzon’un en büyük uluslararası organizasyonu olacak olan Uluslararası Okul Sporları (ISF) Oyunları hazırlıklarındaki aksamalar ve eksiklikleri dile getirdi. 11-18 Temmuz 2016 tarihlerinde Trabzon’da yapılacak olan ISF 2016 GYMNASİADE Uluslararası Okul Sporları Oyunları’na birçok ülkeden sporcu geleceğini ifade eden Köseoğlu, “Hazırlıkların hızlandırılması, tanıtımın artırılması konusunda görüştük. Sayın Vali’miz de konuyla ilgileneceğini belirtti. Hassasiyet göstereceğini ifade etti. Zaten dün de kendisi bu konuyla ilgili brifing aldı. Şu anda hâlâ şehir buna hazır değil. Bu Trabzon adına marka bir çalışma olacak. Trabzon kenti adına herkesin elinden gelen katkıyı sağlaması gerekiyor. Özellikle medyada çalışan arkadaşlarımızdan rica ediyorum.” şeklinde konuştu.

Aydın GELLECİ

Trabzon Turizm Av. Ayşe Sula Köseoğlu Vali Yücel Yavuz ISF GYMNASIADE 2016
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg