Eski meclis üyelerini unutmadı

Vakfıkebir Belediye Başkanı Balta, 1989 yılından bu güne kadar Vakfıkebir ve Yalıköy Belediyelerinde belediye meclisi üyesi olarak görev yapan eski ve yeni meclis üyelerini iftarda buluşturdu.

Eski meclis üyelerini unutmadı
Eski meclis üyelerini unutmadı Admin
Advert

Vakfıkebir Belediyesi ilklere imza atmaya devam ediyor. 1989 yılından bu güne kadar Vakfıkebir ve Yalıköy Belediyelerinde belediye meclisi üyesi olarak görev yapan eski ve yeni meclis üyeleri ile siyasi parti ilçe başkanlarının katıldığı iftar yemeğinde bir araya geldiler. İftar sonrası meclis üyelerine plaketleri verildi. Plaketlerin sunumunda görev aldıkları süre için kendilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Balta, yaptığı konuşmasında, “Bugün istedik ki eski ve yeni belediye meclisi üyelerimizle beraber bir iftar yemeği yiyelim ve beraber hasbihal edelim. Ramazan ayı birlik, beraberlik, paylaşma ve kardeşlik ayı. Davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bizler tüm belediye meclisi üyelerimizi ve siyasi parti başkanlarımızı bu iftar yemeğine davet ettik. Hepimiz Vakfıkebir için çalışıyoruz ve gayret ediyoruz, çaba harcıyoruz. Sizler bizlerden önce görev yaptınız, kutsal memleketimize hizmetler yaptınız, bu gün ise nöbet bayrağını bizler devraldık. Vakfıkebir’e hizmet etme gayreti içerisindeyiz. İlçemizin kuruluşundan bu güne kadar görev yapmış ve ahirete intikal eden belediye başkanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, yaşayanlara sağlık sıhhat ve uzun ömürler diliyorum. Belediye meclisinden aramızdan ayrılanlara da rahmet diliyorum.” dedi.

Hakaret içermedikten sonra her türlü eleştiriye açığız

Başkan Balta konuşmasına şöyle devam etti: “Tüm çalışma arkadaşlarımızı davet ettik ancak özel programı ve ilçe dışında olanlarımız var. 43 Vakfıkebir’den, 9 Yalıköy Belediyesinden olmak üzere tamamına ulaştık. Sizlerin tanıdığı ve bildiği büyüklerimiz ve ağabeylerimiz varsa bizlerle irtibata geçilerek bir sonraki davet için beraber olmak arzusundayız. Vakfıkebir’i tüm dinamikleriyle beraber yönetmek arzusundayız. Herkes fikrini ortaya koysun, sivil toplum örgütleriyle, iktidarıyla, muhalefet partileriyle, esnafıyla, köylüsüyle, kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla herkes yönetime katkıda bulunsun, katkı sunsun ve fikir beyan etsin. Samimi olarak söylüyorum ve çok arzu ettiğimiz bir düşüncedir. Maalesef toplumumuzda eleştiri var ama o meyanda katkı sunan yok. Eleştiri elbette olacak. Eleştiri insanlar için eğer olumluysa insanları düzeltir ve geliştirir. Hakaret içermedikten sonra her türlü eleştiriye hem ben hem de meclis üyelerimiz açığız. Hepimizin çabası Vakfıkebir’i tarihi misyonuna uygun daha yaşanabilir, çağdaş bir kent olması için mücadele etmektir. Bu manada sizlere bir plaketimiz olacak. İleride çocuklarınızın, torunlarınızın övüneceği, benim de büyüklerim böyle bir görev yaptı diye evinizin bir kösesinde anı olarak kalacak maddi değeri olmayan ama manevi değeri olan bir belge, bir berat olarak kalacak.” Programa ayrıca AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Birol Yavuz, BBP İlçe Başkanı Mustafa Koç katıldı.

Günebakış - Hasan BAHADIR

Vakfıkebir Muhammet Balta Ak Parti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg