İftar alarmı

Kolluğun zayıf olacağı saatlerde eylem ihtimaline yol uygulamasıyla karşılık verildi.

İftar alarmı
İftar alarmı Admin
Advert

PKK terör örgütünün kolluk kuvvetlerinin zayıf olabileceği iftar saatlerinde saldırı planladığı bilgisi üzerine tüm yurtta polis alarma geçirildi. Birçok kentte devam eden yol uygulamasının iftar saatine kadar sürmesine, olası sızmalara karşı arama ve kontrol saatlerinin de uzatılmasına karar verildi.

İFTAR VAKTİ SALDIRI OLABİLİR

İstihbarat birimleri, PKK terör örgütünün faaliyetlerini deşifre etmek amacıyla yaptığı çalışmalar çerçevesinde örgütün iftar saatlerinde saldırı planladığını belirledi. PKK terör örgütünün şiddet eylemlerini tırmandırmak istediğini tespit eden istihbarat birimleri, terör örgütünün kolluk kuvvetlerinin zayıf olabileceği iftar saatlerinde seçtiğini Emniyet Genel Müdürlüğü ile paylaştı.

TÜM KENTLERE İFTAR UYARISI

Emniyet Genel Müdürlüğü, istihbarat birimlerinden gelen bilgi üzerine tüm kentlere 21 Haziran 2016 tarihinde gizli birer yazı göndererek, terör örgütünün olası saldırıları için uyarıda bulundu. Avrupa Kupası maçlarının olduğu saatlere dikkat edilmesi istenilen uyarıda, özellikle iftar vakti dikkatlerin zayıf olabileceği belirtilerek, dikkatli olunması istendi. Gizli yazıda ayrıca terör örgütünün bomba yüklü araçla saldırı, roketatarlı saldırı, sızma ve birkaç noktadan baskın türü eylem yapabileceği belirtildi.

TEDBİR ALINMASI İSTENDİ

PKK terör örgütünün kolluk kuvvetlerinin zayıf olabileceği iftar saatlerinde saldırı planladığı bilgisi üzerine tüm yurtta polis alarma geçirildi. Birçok kentte devam eden yol uygulaması iftar saatine kadar sürmesine, kent merkezlerine olası sızmalara karşı yol arama ve kontrol saatlerinin de uzatılmasına karar verildi. Bu arada iftar, sahur ve kupa maçları sırasında güvenlik güçlerinin bulunduğu binalarda güvenlik duvarının da güçlendirilmesine karar verildi.

Günebakış - Enis YILDIRIM

İftar PKK Eylem
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg