Güray Vural çok sıkı hazırlanıyor

Bordo-Mavililerin devre arasında Akhisar Belediyespor’dan kadrosuna kattığı fakat yaşadığı sakatlık nedeni ile çok fazla şans bulamayan Güray, yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyor

Güray Vural çok sıkı hazırlanıyor
Güray Vural çok sıkı hazırlanıyor Admin
Advert

Trabzonspor’un devre arasında Akhisar Belediyespor’dan kadrosuna kattığı ve ilk Bordo-Mavili forma ile çıktığı karşılaşmaya kolu kırılan Güray Vural, sonrasında uzun bir süre takımdan ayrıl kalmıştı. Güray sezonun son karşılaşmalarında forma giyse de katkı sağlayacak bir performans gösterememişti. Güray, yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla beklediğini ifade etti. Trabzonspor’da çok mutlu olduğunu ve gelecek sezonun başlamasını sabırsızlıkla beklediğini söyleyen Güray, “Kendimi Trabzonspor’a yeni transfer olmuş oyuncu gibi hissediyorum. Bu sezon Trabzonspor’da yeni bir sayfa açacağım. Önümüzdeki sezon çok çalışıp takımımın başarısı için hep birlikte elimizden geleni yapacağız” dedi.

Güray yeni sezon öncesi de imaj tazeledi. Trabzonspor’dan ayrılacağı yönündeki haberlerle ilgili de sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Güray Vural, “2-3 gündür hakkımda çıkan haberler asılsızdır. Hiçbir zaman Trabzonspor’dan ayrılmak gibi bir düşüncem olmamıştır” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg