Ersun Yanal göreve hızlı başladı

Tecrübeli hoca, önce kafası karışık olan Mustafa Akbaş, Zeki ve Güray ile özel görüştü, ardından da tüm takımı topladı ve uyardı: Başarının sırrı birliktelik!

Ersun Yanal göreve hızlı başladı
Ersun Yanal göreve hızlı başladı Admin
Advert

Fırtına 'nın yeni teknik direktörü Ersun Yanal görevine çok hızlı başladı, futbolcularına ilk iş olarak birliktelik mesajı verdi. Euro 2016'da yaptığı yorumculuğun ardından pazartesi günü Trabzon'a giden Ersun Yanal, önce bazı oyuncularıyla bir araya geldi. Tecrübeli teknik adam, kafası karışık olan Mustafa Akbaş, Zeki Yavru ve Güray Vural gibi oyuncularıyla görüştü. Oyunculara takımın önemli birer parçaları olduğunu belirten Yanal, ardından tüm futbolcuların katıldığı bir toplantı yaptı. 

EKİP OLMAMIZ GEREKİYOR 

Yeni sezonda uzun bir yolculuğa çıkacaklarını vurgulayan bordo-mavili hoca, bu yolda birlikteliğin önemine dikkat çekerek futbolcularına, "Burada bir ekip olacağız ve birlikte hareket edeceğiz. Bunu sağlarsak başarı da gelecektir. Herkesin birbirine yardımcı olmasını ve sorunlarını geride bırakmasını istiyorum" diye konuştu.

SİSTEMİNİ HEMEN KURDU

Teknik direktör Ersun Yanal, sunduğu veriler sayesinde müsabakalarla ilgili detaylı analiz olanağı sunan, "Opta" sistemini kulübe de getirtti. Yayıncı kuruluş da yorumculuk yaptığı dönemde bu sistem üzerinden konuşan Yanal, burada oyuncularla ilgili tüm detayları daha sağlıklı bir şekilde analiz etme imkanı bulacak..

Kaynak: Fotomaç

rsun Yanal Antrenman İdman
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg