Yeni bir sayfa açtık

Yeşil-Mavili futbolculardan Ümit Kurt ve Mehmet Akyüz yeni sezon öncesi iddialı konuştular.

Yeni bir sayfa açtık
Yeni bir sayfa açtık Admin
Advert

Yeni sezon hazırlıklarına Rize'de Mehmet Cengiz tesislerinde devam eden Çaykur Rizespor'un defans oyuncusu Ümit Kurt ile golcüsü Mehmet Akyüz çarpıcı sözler sarf ettiler.

Yeşil-Mavili takımın geçen sezon devre arasında Sivasspor’dan transfer ettiği Ümit Kurt sözlerine geçen sezonun değerlendirmesini yaparak başlayarak şunları söyledi: “Geçen sezonun devre arasında Rizespor'a geldim. Kweuke ve Eren'in sakatlıkları ile birlikte bazı sıkıntılar vardı. Ama bunların hepsi geride kaldı. Şimdi yeni bir sayfa açıyoruz. Takımdan birçok arkadaşımız aramızdan ayrılırken aramıza yenileri katıldı. Bununla birlikte de yeni bir sayfa açtık." Yeni sezonda taraftarın ve camianın beklentisinin büyük olduğuna dikkat çeken Ümit şöyle devam etti: "Yönetim ve hocamızın da istekleri ortada. Biz de bu beklentilere en iyi şekilde karşılık vermek istiyoruz." Kendi performansı için de konuşan Ümit, "Geçen sezon devre arasında Rizespor'a geldim. Sivasspor’da 2 ay kadro dışı kaldığım için devre arası kampı yapmamıştım. Bu süre sonunda Rizespor'a gelmiştim. Üst üste maç temposuna hazır değildim. Bunun soncunda da performansımda iniş ve çıkışlar oldu. Şimdi ise yeni sezona çok iyi hazırlanıyorum. Kendi adıma bunu en işi şekilde değerlendirip ilk 11'deki yerimi almak istiyorum" diye konuştu.

Çaykur Rizespor'un forvet oyuncularından Mehmet Akyüz ise Rizespor camiasının bizden beklentilerine karşılık vermek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Yeni bir sezona başladık. Önümüzde kısıtlı bir zaman var. Bu zamanı çok iyi değerlendirip hazır olmak zorundayız. Takım olarak iyi bir hazırlık dönemi ile birlikte iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu ve bunlarla birbirimize yavaş yavaş adapte oluyoruz. Önümüzdeki sürede çok çalışıp lige hazır bir şekilde gireceğiz. Rizespor’da ikinci sezonuma girdim. Şehre ve halkına daha iyi alıştım. Çok çalışıp hocamın vereceği şansı bekleyeceğim" şeklinde konuştu.

Günebakış - Alihan Telatar

ÇAYKUR Rizespor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg