Rizespor'da İranlı ve Iraklı futbolculardan mesaj var

Ç.Rizespor'un İran ve Iraklı oyuncuları bir araya gelip poz verdi, taraftara mesaj gönderdi

Rizespor'da İranlı ve Iraklı futbolculardan mesaj var
Rizespor'da İranlı ve Iraklı futbolculardan mesaj var Admin
Advert

Başta Eren Albayrak olmak üzere yerli ve yabancı birçok oyuncu ile yollarını ayıran Rizespor, 11 yeni transfer yaptı. Yabancı oyuncu transferinde ağırlığı Arap ülkelerine veren Rizespor, İran ve Irak'tan 4 oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Yeni transferleri ile birlikte hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren YeşilMavililer’de yabancı oyuncular takımlarına ve arkadaşlarına alışmaya çalışıyor. Rize’nin yeni transferlerinden İran'ın gol kralı Mehdi Taremi, defans oyuncusu Ramin Rezaelan ve bir başka forveti Ali Hisny Faisal günebakış'a konuştular.

Geçen Sezon İran'ın Persepolis takımında forma giyip 25 maçta 16 gol atan, 2 de asist yapan Mehdi Taremi, aynı takımın defans oyuncusu Ramin Reazelen ve Al Minaa Basra takımının golcüsü Ali Hisny Faisal, Çaykur Rizespor'un büyük bir camia olduğunu dile getirirken, "Biz de bu kulübe katkı yapmak ve kariyerimize başarı eklemek için geldik. Türkiye Süper Lig'ini yakından takip ediyorduk. Şimdi Rizespor formasıyla Süper Lig'de oynayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Arap futbolcular, “Süper Lig gibi bir arenada oynamak elbette çok güzel. Bunun için de üzerimize düşeni yapmak için çalışacağız. Rizespor camiasının bizden beklentilerine karşılık vermek için elimizden geleni yapacağız. Hazırlıklara Rize'de başlamış olmak bizim için çok iyi oldu. Şehre ve takıma daha iyi alışıyoruz. Rize'den sonra gideceğimiz Avusturya kampında hazırlık maçları ve idmanlarla kendimizi hedeflerimize hazırlayacağız. Ayrıca Rize'yi çok sevdik. Doğal güzelliklerine hayran kaldık. Başarılı olup bize güvenenleri mahcup etmemek için çalışacağız" dediler.

Günebakış - Alihan Telatar

ÇAYKUR Rizespor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg