Bomba gibi döneceğim!

Bir yandan tedavisine devam edip diğer yandan da çalışmalarını sürdüren golcü oyuncu, “Taraftarımız merak etmesin. Onlara çok iyi bir Kweuke izlettireceğim” dedi

Bomba gibi döneceğim!
Bomba gibi döneceğim! Admin
Advert

Çaykur Rizespor’da durumu en çok merak edilen isimlerin başında Leonard Kweuke geliyor. Geçen sezonun ikinci yarısının ilk karşılaşması olan Gençlerbirliği maçında sakatlanıp sezonu kapatan ve hala bir yandan tedavisine devam edip diğer yandan da çalışmalarını sürdüren golcü oyuncu Günebakış'tan Alihan Telatar'a konuştu ve önemli mesajlar verdi.

Sözlerine Yeşil-Mavili formayı giymeyi çok özlediğinin altını çizerek başlayan golcü oyuncu şunları söyledi: “Çok ciddi bir sakatlık geçirdim. Bu süreçte ciddi sorunlar yaşadım ancak başkan, yönetim ve teknik heyetin ilgisi beni mutlu etti. Tabii en büyük desteği de taraftarımızdan gördüm. Bu da benim sorumluluğumu çok daha fazla artırdı. Sakatlığım düzeliyor. Yavaş yavaş kendimi toparlıyorum. En kısa sürede hazır hale gelmek için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Dönmem biraz daha zaman alacak. Ancak taraftarımız merak etmesin. Sahaya bomba gibi bir dönüş yapacağım.” Kweuke, “Taraftarlarımıza çok iyi bir Kweuke izlettirmek istiyorum. Geçen sezondan birçok arkadaşımız gitti. Aramıza yeni katılanlar oldu. Takımın oturması elbette biraz zaman alacak. Ben yeni sezonun biraz daha farklı olacağını düşünüyorum. Genç ve tecrübeli isimlerin bir araya gelmesiyle oluşturulan Rizespor farkını ligin ilk maçından itibaren ortaya koyacaktır. Ayrıca takımda çok tatlı bir rekabet ortamı var. Bu da başarılı olup hedefe ulaşmamız da ayrı bir unsur olacak” diye konuştu.

Günebakış - Alihan Telatar

ÇAYKUR Rizespor Leonard Kweuke
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg