Letonyalı stoper Giresunspor'da!

Gençlerbirliği'nden Tomiç’i renklerine bağlayan Yeşil-Beyazlılar Letonya milli takımının stoperini de iki yıllığına kadrosuna kattı.

Letonyalı stoper Giresunspor'da!
Letonyalı stoper Giresunspor'da! Admin
Advert

Giresunspor’da Mustafa Temel Bozbağ başkanlığındaki yönetim kurulu transferde bombaları birer birer patlıyor. Geçtiğimiz günlerde Gençlerbirliği’nin Sırp oyuncusu Tomic'i renklerine katarak çilek transferi gerçekleştiren Giresunspor yönetimi ikinci bombayı A milli futbol takımımıza karşı da her iki maçta da forma giyen İgors Tarasovs ile patlattı.

Ankara’ya gelen 28 yaşındaki Letonya milli takımının stoperi kendisine sunulan teklife ‘evet’ yanıtını verdi ve iki seneliğine Giresunsporlu oldu. Yeşil Beyazlı kulübün başkanı Mustafa Bozbağ, Letonya Milli Takımın Stoperi İgors Tarasovs ile iki senelik anlaşma sağladıklarını belirterek, transferin camiaya hayırlı olmasını diledi. Tarasovs’un Letonya liginin en iyi oyuncularından biri olduğunu kaydeden Başkan Bozbağ, “Letonya Milli Takımında Türkiye’ye karşı her iki maçta da oynadı. Çok iyi bir transfer gerçekleştirdik. Bu Giresunspor için çok önemli” dedi. Başkan Bozbağ, iyi bir ekip oluşturarak lige güçlü girmeyi ve Süper Lige çıkmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Letonya A milli takımında 11 maça çıkan 28 yaşındaki stoper son olarak Polonya takımlarından Jagiellonia Bialystok’te top koşturmuştu. Çotanaklar’ın yeni transferi imzayı attıktan sonra kamp çalışmalarına katılmak üzere Kızılcahamam’a gitti.

Günebakış - Ali AKTEN

Giresunspor İgors İgors Tarasovs Transfer
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg