Delil de yok çıkış da...

4 Nisan 2015 tarihinde Trabzon'un Sürmene ilçesinde Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yönelik gerçekleşen silahlı saldırının ardından başlatılan soruşturmada bir arpa boyu yol alınamazken, şüphelilerden Emre A.’nin yurt dışına çıkma yasağının kaldırılması talebi mahkeme tarafından reddedildi. Cumhuriyet Savcısı Çağrı Gir’in yürüttüğü soruşturmadaki gizlilik kararının halen kaldırılmadığı öğrenildi.

Delil de yok çıkış da...
Delil de yok çıkış da... Admin
Advert

TÜM ÇALIŞMALAR SONUÇSUZ

Sürmene Cumhuriyet Savcısı Sait Nuri Subaşı’nın hazırladığı fezleke, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmişti. Fezlekede şüpheli sıfatıyla adları yer alan Murat D., Emre A., Tayfun K. ve Nihat S.'nin adam öldürmeye teşebbüs ve mala zarar verme suçlarını işledikleri ileri sürülmüştü. Olayın üzerinden 7 ayı aşkın bir süre geçmesine rağmen polisin yaptığı tüm çalışmaların sonuçsuz kaldığı ileri sürüldü.

EKMEK PARASI İÇİN KALDIRIN

TRABZON-Batum hattında otobüs şoförü olarak görev yapan Emre A., önce avukatı Turan Çelik aracılığıyla Sulh Ceza Hâkimliği’ne başvurarak hakkındaki yasa- ğın kaldırılmasını istedi. Bu talebi reddedilen Emre A., ikinci kez kendisi başvuruda bulundu. Ekmek parası için yasağın kaldı- rılmasını, kaçmak gibi bir düşüncesinin olmadığını ileri süren Emre A.’nın ikinci başvuru talebi de Sulh Ceza Hâkimi tarafından reddedildi.

Kaynak: günebakış

Sürmene Fenerbahçe Otobüsüne Saldırı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg