Oyuncuların tavrı yönetimin kararında etkili oldu

Göreve geldiğinde ilk olarak futbolcularla bir araya gelen başkan Muharrem Usta, bu görüşmede devre arasına kadar teknik adam konusundaki yol haritasını çizdi. Bordo-Mavili futbolcuların “Sadi hocadan memnunuz” tavrı, başkanın “Tekelioğlu’yla devam” kararında etkili oldu.

Oyuncuların tavrı yönetimin kararında etkili oldu
Oyuncuların tavrı yönetimin kararında etkili oldu Admin
Advert

Trabzonspor’da teknik direktör konusunda futbolcuların görüşüne göre hareket edildi... Trabzonspor’da başkanlığa seçilen Muharrem Usta ve yönetimi ilk olarak teknik direktör konusunu çözüme kavuşturdu. Yönetimin aklında Hami Mandıralı ve Fatih Tekke olmasına rağmen, teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile ‘devam’ kararı alınmasında Trabzonsporlu oyuncuların etkisinin büyük olduğu ifade edildi.

HOCAMIZDAN MEMNUNUZ

Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta’nın futbolcularla teknik direktör konusunda görüşme yaptığı ve hoca konusu hakkında görüş aldığı belirtildi. Futbolcuların ise Usta’ya, “Biz Sadi Tekelioğlu’ndan memnunuz. Onunla çalışmaya devam etmek istiyoruz” dediği öğrenildi. Usta’nın ise daha sonra yönetim ve teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile bir görüşme yaptığı ve futbolcuların görüşü olan ‘Sadi Tekelioğlu ile devam’ kararını aldığı kaydedildi.

Kaynak: günebakış

Sadi Tekelioğlu Trabzonspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg