Davut Çakıroğlu: Siyaset üstü bir durum

Ortahisar Belediye Meclis üyesi Çakıroğlu'ndan açıklama...

Davut Çakıroğlu: Siyaset üstü bir durum
Davut Çakıroğlu: Siyaset üstü bir durum Admin
Advert

Trabzon Ortahisar'ın MHP'li Belediye Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu, başarısız darbe girişimi ve olan büyük miting ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çakıroğlu şu ifadeleri kullandı;

Türk milleti 15 temmuz akşamı belki de tarihinin en üzücü hadisesi ile karşı karşıya kalmış dış destekli olduğu açıkça belli olan hain bir kalkışmanın muhatabı olmuştur.

Tarihsel kinleriyle hareket eden dış unsurlar ülkemizdeki işbirlikçileri ile Türk devletinin bölünmez bütünlüğüne ve yüce milletimizin canına kast etmiş ancak Türk milletinin büyüklüğünü, Türk polisinin kahramanlığını, Türk ordusunun çok büyük kısmının milletinin yanında olacağını hesaba katmayıp kazdıkları çukurda boğulmuşlardır.

Ve bu süreçten sonra dost ve müttefik dediğimiz bazı ülkelerin, milletimizin canına, kanına kastedilirken böyle bir badire atlatan Türk devletine ve onun aziz milletine bir geçmiş olsun bile dememeleri hala kafa karıştırmaktadır. En ufak bir istikrarsızlığı fırsat bilenlerin karşısında Türk milletinin duruşu tarih boyunca olduğu gibi daha da artarak sürecektir. Hasılı bu süreç siyaset üstü bir durum da oluşturmuştur.

Bu durumun gereği de hangi siyasi düşüncede olursa olsun tüm milletin birlik beraberliğini en güçlü şekilde ortaya koymasıdır ve bunun gereği olarak; bu şerefsiz kalkışmanın ilk saatlerinden itibaren Türk devletinin ve milletinin bekasının teminatı olan milliyetçi ülkücü hareketin lideri sayın Devlet Bahçeli insiyatif almış, bir an tereddüt etmeden milliyetçi hareketin devletinin ve milletinin yanında olduğunu beyan edip bu hain kalkışmanın kabul edilemez olduğunu dosta düşmana haykırmıştır. Geldiğimiz bu noktada, özellikle dış tehdit algısının daha net hissedildiği bu günlerde tarihsel düşmanlarımızın ülkemizde olası bir iç savaş, iç huzurluk ya da buna benzer senaryolar hazırlamak istedikleri hala ihtimal dahilindedir.  İşte bu ahval içinde, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu ortamda Sayın Başbakanın ''milli birlik ve demokrasi mitingine siz de katılın'' çağrısına Sayın genel başkanımız iştirak edeceğini açıklamıştır.

Birlik ''tevhit'' demektir, ''Bir'' olanın aşkına verilen bu cevap muhatabının niyetini ölçmeye ihtiyaç duyulmadan verilmiş bir cevaptır. Sayın genel başkanımızın bu cevabı; dönemin siyasi hesapların yapılacağı bir dönem olmadığına, devletin bekasının üstünde hiç bir şeyin olamayacağına dair en güzel örnektir.

Her Türk milliyetçisinin yapacağı gibi,ülkücü edebi ile ebedi bir Türk devleti ve onun şerefli milleti için canımızı dahi hiç düşünmeden vereceğimiz kamu oyuna duyurulur!

Davut Çakıroğlu MHP Trabzon
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg