Ekrem Kutlu'nun Resim Sergisi

İki komşu ülke arasındaki dostluğun sanatsal ve kültürel etkinliklerle beraber daha çok artması temennisiyle Trabzon'un usta sanatçılarından Ekrem Kutlu’nun 40 adet yağlıboya eseri Gürcü sanatseverlerle buluşacaktır.

Ekrem Kutlu'nun Resim Sergisi
Ekrem Kutlu'nun Resim Sergisi Admin
Advert

Trabzon-Batum Sanat Buluşması kapsamında Batumlu sanatçımız Hasan Helimişi’nin Resim Sergisi 02-08 Aralık 2015 tarihlerinde Trabzon Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açıldıktan sonra, Batum-Trabzon Sanat Buluşmasında ise Trabzonlu sanatçı Ekrem Kutlu’nun Resim Sergisi 15-20 Aralık 2015 tarihlerinde Batum-Acara Sanat Müzesinde açılacaktır. İki komşu ülke arasındaki dostluğun sanatsal ve kültürel etkinliklerle beraber daha çok artması temennisiyle Trabzonun usta sanatçılarından Ekrem Kutlu’nun 40 adet yağlıboya eseri Gürcü sanatseverlerle buluşacaktır.


“Sanatın görevi doğayı kopya etmek değil, doğayı anlatmaktır”

Trabzonlu sanatçımız Ekrem Kutlu da Karadeniz’in eşsiz doğasını, denizini, yaylasını, insanını sislerle beraber örtüştürerek bizlere eşsiz bir anlatım sunmaktadır. Karadeniz’e dair gözlemlerini kişisel üslubu ile birleştirerek izlenimci yorumuyla ifadeci ve yer yer soyutlayıcı eserler oluşturmaktadır. Serginin düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen T.C. Batum Başkonsolosu Yasin Temizkan’a, Kültür Ataşesi Elif Yeşil’e, Acara Eğitim, Kültür ve Spor Bakanlığına, Batum Belediyesine, Trabzon Valiliği’ne, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne teşekkür ederim. 

Ekrem Kutlu'nun Resim Sergisi

Hasan Helimişi Ekrem Kutlu Trabzon-Batum Sanat Buluşması
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg