Giresunspor iyi başlamak istiyor

Yeşil-Beyazlılar’ın Asbaşkanı Pamuk, “Pazar akşamı konuk olacağımız Altınordu’yu yenerek lige üç puanla başlayacağız” dedi.

Giresunspor iyi başlamak istiyor
Giresunspor iyi başlamak istiyor Admin
Advert

Giresunspor Asbaşkanı Ercan Pamuk, Pazar akşamı konuk olacakları Altınordu’yu yenerek lige üç puanla başlayacaklarını ifade etti. Takımın zorlu doksan dakikanın hazırlıklarına devam ettiğini ifade eden Asbaşkan Pamuk; “Moralliyiz, hırslıyız ve üç puana inanıyoruz. Taraftar gruplarımızın da maça gelmek için hazırlık içinde olması takımımızın motivasyonunu artırdı. Oraya kazanmak için gideceğiz. Buna başaracak güçte bir takımız” ifadelerini kullandı.

Altınordu müsabakasının ardından sahalarında Balıkesirspor ile kozlarını paylaşacaklarını anımsatan Asbaşkan Pamuk; “İlk iki maçı oynadıktan sonra lige bir hafta ara verilecek. Bu iki karşılaşmadan altı puan alarak ara döneme girmek istiyoruz. Altınordu karşılaşmasını kazanarak taraftarımıza armağan etmeyi hedefliyoruz. İlk iç saha maçımız olan Balıkesirspor müsabakasında ise tribünlerin dolu olacağına inanıyoruz. Maç maç bakacağız. Pazar akşamı takımımız ortaya güzel bir oyun koyarak camiamızı mutlu edecektir” diye konuştu.

Ali AKTEN

Giresun Giresunspor Ercan Pamuk
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg