Metin Atasoy'dan anlamlı destek

2013'teki kongrede başkan adayı olan Trabzonspor eski yöneticisi Metin Atasoy, Muharrem Usta yönetimine destek olacağını açıkladı.

Metin Atasoy'dan anlamlı destek
Metin Atasoy'dan anlamlı destek Admin
Advert

Metin Atasoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada son kongrede Muharrem Usta'ya oy vermediğini, ancak "ahlaki, hukuki ve temsili hata yapmadığı müddetçe, saha sonuçlarına bakılmaksızın desteklenmesi" gerektiğini, kendisinin de bu şekilde davranacağını ifade etti.

Atasoy'un açıklaması şu şekilde:

Sayın Usta'ya oy vermedim ve bunu açıklıkla söylemekte de beis görmüyorum. Kadrosunda mükemmel bir Trabzonsporlu Sayın Çubukçu ve adaylığımda beni tüm gücüyle desteklemiş Sayın Egemen gibi iki özel dostum olmasına rağmen.

Trabzonspor’un kişilerle değil, ilkelerle yönetilmesi gerektiğine inanıyorum. Ve bunun gereği olarak yerinden yönetimi önemsiyor ve siyasetin ülkeyi yönetmek yerine Trabzonspor’u yönetmeye kalkmasını doğru bulmuyorum.

Yukardaki ilkelerime ne kadar sadıksam; "Genel kurulumuzun başkanımız seçtiği Sayın Usta'nın ve yönetiminin de; ahlaki, hukuki ve temsili hata yapmadığı müddetçe, saha sonuçlarına bakılmaksızın desteklenmesi ilkesine de o kadar sadık olacağım. Talep edilen veya üzerime düşen her konuda katkı üretmeye çalışacağım.

İlk iş olarak ben ve arkadaşlarım 2,5 senedir ara verdiğimiz kombinelerimizi alacağız ve her maçta statta olacağız.

Saygılarımla.

 

Trabzonspor Metin Atasoy Muharrem Usta
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg