ÇAYKUR Rizespor'da transfer çalışmaları hız kazandı

Teknik Direktör Hikmet Karaman transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ÇAYKUR Rizespor'da transfer çalışmaları hız kazandı
ÇAYKUR Rizespor'da transfer çalışmaları hız kazandı Admin
Advert

Kaleci alınacak Karaman kadro dışı kalan İtandje’nin de durumunu değerlendirip, yeni bir kaleci alacaklarını söyleyen Karaman, “Fransa’dan bir kaleci gelecek. Görüşmeler tamamlanma aşamasında. Burası Rizespor kulübü. Ben kaleci İtandje’la da konuştum. Bizim amacımız hiçbir sporcumuzu kaybetmek değil, kazanmak. Tek amacımız güzel bir kolej takımı oluşturmak. İtandje konusunda ben karar almadım, kulüp aldı. Bu karara herkes uyacak. Takım toplantısı yaparken, toplantıda küçük abdestini yapan oyuncuları gördük. Burada amaç kulübü korumak, disiplin içinde şehrimize yakışan bir performans ve davranış göstermek” diye konuştu.

Karaman; Alexander Grunwald, Bell Hassani, Flamini ve Adabayor gibi yıldız isimlerin transferi hakkında görüşmeleri sürdürdüklerini bildirdi. ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Karaman, transfer çalışmalarının ciddiyetle sürdürüldüğünü söyleyerek “Adabayor ve Fransız orta saha oyuncusu Flamini ismi gündemimize geldi. Bu iki isim üzerine çok spekülasyonlar var. Tek gerçek var, evet bize böyle bir öneri geldi. Bunun gibi birçok futbolcu önerdiler. Teknik heyet, yönetim kurulu, oyuncuların durumu hakkında çalışmalar devam ediyor. Ben açık söyleyeyim, şu an itibariyle benim kimseyle kontağım yok. Bu işleri yapacak insanlar var. Başka isimler de var gündemde. Bell Hassani ve Avusturyalı Alexander Grunwald ile de görüşmeler devam ediyor. Bu transferi yürüten arkadaşlara süre vermemiz gerekiyor. Bu konuşmalar çok ciddi, öyle balon değil. Yöneticilerimizin, başkanımızın görüşmeleri devam ediyor, bekleyip göreceğiz” dedi.

İtandje konusunda kararı ben almadım, yönetim aldı

Hikkmet Karaman İtandje'ın kadro dışı kaldığını hatırlatarak “Fransa’dan bir kaleci gelecek. Görüşmeler tamamlanma aşamasında. Burası Rizespor kulübü. Ben kaleci İtandje’la da konuştum. Bizim amacımız hiçbir sporcumuzu kaybetmek değil, kazanmak. Tek amacımız güzel bir kolej takımı oluşturmak. İtandje konusunda ben karar almadım, kulüp aldı. Bu karara herkes uyacak. Takım toplantısı yaparken, toplantıda küçük abdestini yapan oyuncuları gördük. Burada amaç kulübü korumak, disiplin içinde şehrimize yakışan bir performans ve davranış göstermek” diye konuştu.

ÇAYKUR Rizespor Hikmet Karaman Transfer
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg