Büyükşehir'den Şalpazarına 5 milyonluk yatırım

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına devam ediyor.

Büyükşehir'den Şalpazarına 5 milyonluk yatırım
Büyükşehir'den Şalpazarına 5 milyonluk yatırım Admin
Advert

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un ilçelerinde sürdürdüğü yüksek bütçeli yol çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Bu çalışmalar kapsamında Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde yol çalışmalarına devam ediliyor. 2016 yılı içerisinde 50 milyon TL’lik asfaltlama ve 50 milyon TL’lik betonlama çalışması gerçekleştirmeyi planlayan Büyükşehir Belediyesi, Şalpazarı’nda mevsim sonuna kadar 5 milyon TL’lik asfalt ve betonlama çalışması gerçekleştirmeyi planlıyor.

"Yol sorunlarımızı ortadan kaldıracağız"

Şalpazarı’nda gerçekleştirmekte oldukları çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Şalpazarı’na 3 milyon TL’lik asfaltlama ve 2 milyon TL’lik betonlama olmak üzere toplamda 5 milyon TL’lik ödenek ayırdıklarını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu, “Ekiplerimiz Şalpazarı’mızda çalışmalarına devam ediyor. Bu şekilde her yıl daha da artan bütçelerle gerçekleştireceğimiz çalışmalarla yol sorunlarımızı ortadan kaldıracağız” dedi.

Fatih Yılmaz: "Başkanımıza teşekkür ediyoruz"

Şalpazarı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Şalpazarı Üyesi Fatih Yılmaz ise yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Yılmaz, “İlçemize Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun hizmetleri 2014 yılında başlamış olup halen devam etmektedir. Şalpazarı’na özel önem veren Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara da ilçesinde yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Topkara, “Büyükşehir Belediyemiz ilçemizdeki yol sorunlarını birkaç yıl içinde ortadan kaldıracaktır. İlçemizde çalışmalar devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede icra edilmekte olan yol çalışmaları kapsamında Şalpazarı Devlet Hastanesi’nin yolu da asfaltlandı. Yapılan çalışmadan son derece memnun oldukları kaydeden Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Özgür Vuran ise, "Önemli bir sorunumuz Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın tensipleriyle ortadan kaldırılmış oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu

Trabzon Şalpazarı Yol Asfaltlama Betonlama
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg